Van itt olyan aki hasonló helyzetben van vagy volt? 7 hónapos a kislányom de ujra terhes vagyok 12 hetes.
Figyelt kérdés
(védekezés mellet jött a baba)Kicsit bizonytalan vagyok hogy fogom bírni mert mire megszületik a kicsi addigra a lányom 1 éves lesz.2013. dec. 15. 17:40
11/13 anonim válasza:
10-es vagyok újra. Elnézést, elírtam az előzőben: a nagy akar majd egész nap a játszin rohangálni. :)
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm szépen a biztató szavakat. :) remélem majd a pici is jó kisbaba lesz mint a kicsi lány:)
2013. dec. 18. 22:58
13/13 A kérdező kommentje:
voltam uh-on:) minden rendben van a picurral 60mm-es a picike. az orvosnak az volt az első szava az volt h csodálatos :) azt mondta nagyon jól fekszik, hátsófali a méhlepény. Január 17-én kell ujra menni Afp-re :))) alig várom h 20 hetes uh-ot h megtudjam h fiú vagy lány...
2013. dec. 20. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!