Istenhegyi géndiagnosztikán 12. heti ultrahang down kockázat 1:345. Kétségbe vagyok esve, járt már így valaki? Többi lent.
Figyelt kérdés
35 éves vagyok, nyaki redő, 2,5mm a doki szerint 3-ig jó de a 2,5 mmm veszik felső határnak. Szabad béta hcg 1,86 Mom (1 körül kéne lennie) Papp-A 0,45 Mom (ennek is egy körül kéne lennie) Azóta se éjjelem se nappalom. Sikersztorikat szeretnék hallani, mert így is padlón vagyok.... Köszönöm!2015. júl. 6. 11:07
21/23 Vigosi válasza:
Szia! En mar nem emleszkem pontosan, de nekunk is AFP meg HCG pgormlemank volt. Nekunk 1:250 hez volt az eselye, pedig semmit sem lehetett latni.
Az amnio megvolt es harom het utan jott a level, hogy negativ!
Kisfiam ma 2.5 eves es makk egesseges :D
22/23 A kérdező kommentje:
1jen megszuletett a pici fiam. Egeszseges es csodaszep!!!😆
2016. jan. 5. 14:29
23/23 anonim válasza:
Gratulálok és sok boldogságot az újévi fiúcskához :)
10., 15.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!