Istenhegyi géndiagnosztikán 12. heti ultrahang down kockázat 1:345. Kétségbe vagyok esve, járt már így valaki? Többi lent.
Én is az Istenhegyin voltam kombinálton. Nekem jobb eredményem lett, mint a tiéd, de még az is köztes kockázatú volt. Nekem felajánlották a Nifty-t, de egy másik genetikussal és az orvosommal konzultálva az amniót választottam.
Én nem tudtam volna végigszorongani a terhességem. Nem bántam meg.
Ezt nyilván mindenki maga dönti el! Azt is,hogy vállal-e beteg babát. Tőlem is megkérdezte az orvosom, és én döntöttem. Ő nem teszi le a voksát semmi mellett, de nem is ellenez semmit.
Van más megoldás is Nifty, Prena. Bár a Nifty nem 100%-os, és ha nem jó az eredmény akkor is amnio jön.
Az én dokimnál pont előttem egy héttel történt egy ilyen, azért is hoztam meg a végső döntést,hogy amnio.
A prof közel 40 éves pályája alatt egy esetben lett baj az amniónál.
14.: Ha Te írtál üzit arra az a válaszom, hogy rosszul fogalmaztam. Szülésindítást kellett volna írnom.
Tehát 12. hétig egy ülésben műtét, utána szülés indítás.
Nem a 20. hétig, különben nem csinálnák meg az amniot a 18-20. heti UH-on talált elváltozások miatt.
Egy kis jog:
1992. évi LXXIX. törvény a magzati élet védelméről
6. § (3) A terhesség a 20. hetéig - a diagnosztikus eljárás elhúzódása esetén 24. hetéig - szakítható meg, ha a magzat genetikai, teratológiai ártalmának valószínűsége az 50%-ot eléri.
Az amnio pedig az 50%-nál jóval többet tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!