Kinek, mikortól látszott a pocakja?
Figyelt kérdés
6hetes vagyok, vékony tipusú és már alulról a hasam elkezdett nőni. Nektek mikortól kezdett el látszódni?2015. júl. 5. 16:19
1/9 anonim válasza:
Max egy centis ilyenkor a baba, nem puffadás ez?
Nekem kb 20 hetes korom óta. Most vagyok 27 hetes, már nyilvánvaló de csak pár hete. Igaz kifejezetten vékony nem vagyok de azért duci sem.
2/9 A kérdező kommentje:
Felpuffadva nem vagyok, valószínűleg akkor csak a méhem làtszik egy picit hogy megnagyobbodott. köszi a választ! :)
2015. júl. 5. 16:27
3/9 anonim válasza:
Hat hetesen BIZTOSAN nem latszik meg. A medencecsont mogott van meg a meh. A 16. hettol fog latszani. Addig puffadas vagy barmi mas emesztesi allapot miatt nagyobb a hasad.
4/9 anonim válasza:
1-es vagyok, a méh ilyenkor is nyomja a beleket, ilyen picibb változások lehetnek láthatóak főleg ha vékony vagy de ez még akkor sem a baba.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi.
2015. júl. 5. 16:37
6/9 anonim válasza:
13 hetes voltam, mikor olyan ismerős kérdezett rá, akinek fogalma sem volt arról, hogy egyébként babát tervezek. De 6 hetesen nincs ami látszódjon. A méhed max ökölnyi...ha 15 cm lenne a derékbőséged keresztne, max akkor látszana :D
8/9 Wiky93 válasza:
Kb a 21-22-ik héten :) én is vêkony vagyok, és jó magas is de még is későnkezdett látszani :)
9/9 anonim válasza:
A 16. hét előtt valamilyen oknál fogva a csípő-derék közötti szakaszra rakódik némi zsírpárna. Gondolom ez bizonyos hormon ott erősíti a raktározást. Ismerősök korai terhességét általában erről a kis "úszógumiról" szúrtam ki, de rajtam is ugyanúgy megjelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!