Két hét alatt eddig 3x fordult velem elő, és nem tudom hova tenni: éjszaka, mikor pisilni kelek fel, nagyon durva görcsölést érzek a hasam alján. Mi lehet ez? Ugye nem a lepény válik le vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy álmomból felkelve "elfelejtem", hogy nincs hasizmom, és megerőltetem magam? 25 hetesek vagyunk2008. szept. 3. 09:18
1/5 anonim válasza:
Szia. Nem a méhlepény, mert az vérzéssel jár a görcsök mellett. Van hogy én is megerőltetem magam, és akkor begörcsöl a hasam, de ez nem szokott sokáig tartani. Szerintem nincs semmi gond, de azért kérdezz rá az orvosodtól. Minden jót! 28 hetes kismama.
2/5 anonim válasza:
Én is a 25. hétben vagyok és velem is sokszor előfordul, hogy egy pillanatra megfájdul a pocim amikor felkelek, csak nekem mellette a szeméremcsontom is fáj. Ne izgulj, csak annyi van, hogy a medencéd, az izületeid és a tartó szallagok kezdenek meglazulni ( készül a tested a szülésre) és amikor egy kicsit megpihen alvás közben, akkor nem kellemes. Nekem hosszabb ülés után is előfordul. Rásoktam arra, hogy óvatosabban mozgok mint eddig.
Kitartás és boldog babavárást:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2008. szept. 3. 10:57
4/5 anonim válasza:
Ugyanezt erzem en is ejszaka, amikor felkelek. Nem bevalt, hogy mar a fekvo helyzetbol ulok fel, es inkabb feltamaszkodom, mint siman felulok. Aztan meg ucsorgok 5masodpercet az agy szelen, majd kibotorkolak wc-re. Igy nem szokott gorcsolni, es nem is szedulok el. Szerintem is csak annyi lehet, hogy ilyenkor a tartoszalagok megpihennek, es az ujboli feszulest erezzuk.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezt fogom csinálni.
2008. szept. 3. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!