Mit csináljak, hogy ne hízzak ekkora ütemben? Teljesen el vagyok keseredve.
Úristen, #6-os, mekkora hülyeséget írtál! És ezt tanácsnak szántad egy terhes nőnek...!
Én 27 hetes vagyok, én is a 160-180gr ch-t tartom, és 10 kg jött fel eddig. Az elmúlt hetekben ugrott meg nagyon. Én is kínlódom, hogy miért... Tegnap vettem észre, hogy a bokám kicsit vastagabb. Én is a vízre gyanakszom.
Persze, leírom.
Átlagban igy néz ki, csúszás szokott lenni, főleg attól függ hogy dolgozom.
Reggel 4:30 kelés: jacobs kávé- gyors felszívódású... Nem tudok lemondani róla, nagyon kell az energia reggel
Reggeli 6-7-8 körül, szünetfüggő- 1 szelet teljes kiörlésű kenyér, szalámi, sajt, vaj, paprika
11 körül- tejes kávé, kis keksz
13 körül ugyan az mint reggelire
15 körül ebéd- általában főzök: lecsó, paprikás, hús salival... kis gyümölcs
18 körül fél szelet teljes kiörlésű kenyér, hal, vagy virslí túróval meg paradicsommal
Utána semmi 10-11 körül fekszem
4:30 kelés: jacobs kávé- gyors felszívódású... Nem tudok lemondani róla, nagyon kell az energia reggel
Szerintem nem is kell.
Reggeli 6-7-8 körül, szünetfüggő- 1 szelet teljes
kiörlésű kenyér, szalámi, sajt, vaj, paprika
Próbálj meg szalámi helyett előre lesütött csirkemellből vékony szeletet vágni. Vajat ha lehet iktasd ki.
11 körül- tejes kávé, kis keksz
13 körül ugyan az mint reggelire
Ha gyümölcsöt eszel tudod hogy melyikben mennyi szénhidrát van? Eléggé eltérőek. Én ide tenném a gyümölcsöt és nem az ebédhez. Ráadásul kaja elé, hogy ne erjedjen, mert az erjedésnél a cukrok módosulnak. Ez egy rossz magyar szokás, hogy a gyorsabb emésztésűt esszük a lassú emésztésű után.
15 körül ebéd- általában főzök: lecsó, paprikás, hús salival... kis gyümölcs
Innen kivenném a gyümölcsöt.
18 körül fél szelet teljes kiörlésű kenyér, hal, vagy virslí túróval meg paradicsommal
Innen meg kivenném a túrót, de ez már nem a kalória miatt és közvetlen fekvés előtt enném üresen (max. 1 paradicsom, ha nem bírod üresen).
Ha tudsz vegyél cukrosoknak való kekszet (persze, ha nem lesz tőle túl kevés a szénhidrát).
Én ezekre figyelnék kicsit, mert ezeken lehet úgy változtatni, hogy ne érezd azt, hogy semmit sem ehetsz:
Vaj
Keksz
Gyümölcs
Szalámi/virsli helyett sovány hús (lehetőleg csirkemell, amit te párolsz, így jóval töb húst is ehetnél mennyiségileg, mivel nem számít bele sem a szénhidrát sem a zsír fogyasztásba.)
Tartsd pontosan 160 grammon a szénhidrátot. Állíts össze napi étrendből 6-8 félét, így nem lesz egyhangú, ráadásul nem kell minden reggel újra és újra számolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!