Kb.4 hetes terhes vagyok. Normális, ha néha érzem a "meg akar jönni érzést"?
Persze, hogy normális, még egy ideig érezheted, de a terhességedet az utolsó mensid első napjától számold és akkor lesz meg hány hetes vagy..az orvos is onnan fogja számolni.
Gratulálok!!
Nekem pont ez miatt nem is tűnt fel, hogy babát várok. Új munkahelyen kezdtem, és napokig úgy éreztem, hogy bármelyik pillanatban megjöhet, nem is foglalkoztam vele. Teltek a napok, és a párom azt olvasta a horoszkópomban, hogy azona héten örömteli esemény fog érni, ami egy életre szóló felelősséget is jelent. Na akkor gondolkodtam el....
Csináltam egy tesztet és láss csodát pozitív. 7 hetes voltam. Aztán jött az izgalom... Nekem a 12-13. hét körül múlt el és semmi olyan tünetem nem volt, mint a nagy étvágy, vagy a hányinger. Lassan szerintem nálad is elő fog jönni a puffadás és a többi tünete, majd 3-4 hét múlva látogass meg egy orvost, mert akkor már szívhang is lesz:)
Gratula és boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!