Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom, baj lehet Terhességem...

Aggódom, baj lehet Terhességem alatt ezek szerint?

Figyelt kérdés

Ma észre vettem hogy barna erös folyás volt a bugyimon,és mikor kitöröltem magam akkor is kis darabos barnákat láttam a wc-papiron,nagyon megilyedtem azonal orvoshoz menntem,az orvos megállapitotta hogy petezsák és szikhólyag látható de embrio-t nem lát és sziv müködést se az utolso mesimtöl számolva most 7 hetes vagyok,de a dokinö szerint 5 hetes lehetek,azt mondta a barnázásra hogy belefér még a korai terhességbe de elö fordulhat a vetélés veszélye is, a petezsákom 11-mm-es.

igy veszélyeztetett terhessnek állapitot meg.

Volt már vki igy?

2010. márc. 2. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Miillió egyen vannak így... ez még nem feltétlen jelent bajt, főleg ha csak 5 hetes vagy. Godnolom 2 hét mulva kontroll, akkor minden kiderül, addig kímélő életmód
2010. márc. 2. 21:34
 2/10 anonim ***** válasza:

én is 5 hetes voltam mikor barnáztam(igaz én mensi szerint voltam akkor 5 hetes).egyből mentem dolihoz.nem látott semmit(igaz csak hasi uh-t csinált).visszarendelt 1 hét múlva,akkor már látta az embriót.azóta már meg is született a kisfiam.ilyen sok embernél előfordul.nem írom h nyugodj meg,mert nem lehet.nekem maga a pokol volt az az 1 hét.de próbáld magad kímélni,és azért majd írd meg nekünk h mi van.szorítok neked.

/S/

2010. márc. 2. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem kaptál terhességmegtartó progeszterontartalmú gyógyszert vagy kúpot? Mert ha nem, akkor menj el dokihoz holnap is, és kérj!!!!
2010. márc. 2. 22:06
 4/10 anonim ***** válasza:
A második terhességemnél én is barnáztam, a kislányomnak nem lett semmi baja, most 3 éves. A harmadik terhességemnél újra elkezdtem barnázni az 5. héten, bementem természetesen akkor is megmutatni magam, azt mondták, hogy méhszájseb okozza, ne foglalkozzak vele. 2 nap múlva spontán vetélésem volt. A 4. terhességemnél ismét elkezdtem barnázni az 5. héten, egyből irt a dokim Duphastont, 3 nap alatt elmúlott a barna folyás, most vagyok 37 hetes terhes. Kívánom, hogy nálad is jól alakuljon ez a dolog.
2010. márc. 3. 06:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Pihenés és progeszteron kell ilyenkor (duphaston vagy utrogestan)
2010. márc. 3. 09:08
 6/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitok, nem kaptam semmilyen gyógyszert az orvostól,azt mondta erős a petezsákom ami jó jel,azt mondta akkor menjek vissza ha ömlik belőlem a vér.( amitől rettegek hogy ne forduljon elő).

de pénteken (március.5.-én) amúgy is kell menjek a nőgyógyászhoz majd kérek tőle erősítőt.

majd megírom hogy mi történt.

Sziasztok! *A*

2010. márc. 3. 11:12
 7/10 A kérdező kommentje:

aznap mikor küldtem az utolso kommentem elvetéltem 1 orakor...

spontán vetélésem volt,de kikapartak :S:S:S

sajnos elveszitettem:S:S

az orvos szerint az 5. héten már nem feljlödött a terhességem:S:S:S:S

nagyon magam alatt vagyok:S:S:S:S:S:s mai napig:S

2010. márc. 12. 21:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már terhesség megszakításom, pontosan tudom, hogy milyen érzés. Nekem 13 hetesen történt. Aztán nagyon szerettem volna babát, de csak két év múlva jött nekünk össze, amikor már feladtam. Gondolom azért sem sikerült, mert nagyon stresszeltem magamat. Amikor pedig terhes lettem minden vizsgálatra rettegve mentem (kivéve a terheléses cukorvizsgálatot). Féltem, hogy valami rossz hírt közölnek.

Próbálj meg nem görcsösen arra gondolni, hogy márpedig babát szeretnél. Ne stresszeld magad rajta. Tudom, könnyű mondani. Bár nekem akkoriban nem mondott ilyet senki.

A dokim viszont azt mondta, hogy lehet, hogy valamilyen genetikai probléma volt a magzattal és ezért halt el. És hogy a természet így oldja meg. És, hogy jobb még amikor korai állapotban történik az ilyen (ebben teljesen igazat adok neki). És nagyon sok nőnél előfordul, hogy az első terhesség nem sikerül, de a második igen.

Én arra gondoltam, hogy az én terhességem során gondot okozhattak a gyógyszerek. Allergiára szedtem gyógyszert és hányingerre Dédalont. A hányingerem valószínű a terhesség miatt volt, de nem tudtam, hogy terhes voltam. Ezek után semmilyen gyógyszert nem szedtem, még fejfájásra sem.

2010. márc. 13. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is írtam már neked, hogy kaptál-e progeszteront...

Sajnálom. :(

Én is túlestem ezen, nekem a 6. hétiog fejlődött a baba, és a 10. hétig hordoztam holtan... Nekem is elment otthon magától, de a biztonság kedvéért kikapartak...

Sok-sok kitartást kívánok neked, ha úgy érzed, sírj, amennyit csak bírsz, - én 4 hónapig sírtam, zokogtam, beszélni nem tudtam róla, egyedül a férjemnek mondogattam, hogy annyira hiányzik, olyan üres vagyok...

Szedtem a Gravidát, C vitamint, E vitamint, méhpempőt. 3 hónap után próbálkoztunk. Én még a fájdalmamnak éltem, amikor a 3. próbálkozós hónapban újra pozitív lett a teszt. Rögtön mentem, épp 4 hetesen a dokihoz, és azonnal írt Utrogestant...

Mielőbbi megnyugvást, és babát Nektek!

29 hetes kismama

2010. márc. 14. 20:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az együtt érzést:)

De ezt a fájdalmat át élni nem kívánom sose senkinek:(

Hiszem hogy idővel újra írhatok majd nektek jó híreket:)

Kellemes babavárást:)Puszi *A*

2010. márc. 15. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!