Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam dokinál.30...

Tegnap voltam dokinál.30 hetes vagyok. Már a terhességem kezdetétől kisebb a babám. Most 28 hetesnek felel meg az UH szerint a méretei. Nagyon el vagyok keseredve.1060g a picim. Csak nekem kisebb a babám?

Figyelt kérdés
Valaki hasonló helyzetben? És mekkorával született a picije, ilyen helyzetben? Mondjuk annak idején UH-gal volt figyelve a peteérésem és ott 4-5 nap elterés van. Plusz még terhességi diabéteszem is van.Tud vki vmi bíztatót, mert én teljesen el vagyok keseredve, hogy a babám nem lesz esetleg egészséges.
2010. márc. 10. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Két hét ide vagy oda, az nem nagy probléma. Viszont a diabeteszed hogy áll? Rendszeresen étkezel, betartod a diétát?
2010. márc. 10. 09:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen rendszeresen és szigorúan betartom a diétámat. Csak a pici súlya aggaszt.
2010. márc. 10. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggodj! 2 het jobbra balra termeszetes. En most vagyok 28 hetes, a babam meretei szerint pedig majdnem 31 hetesnek felel meg. Pedig kizart, hogy ennyi idos legyen, a 12. heti uh-n koranak megfelelo volt. Van meg 10 heted, megno addig. Lehet genetikai adottsag, hogy nem lesz egy oriasbebi.
2010. márc. 10. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Nekem 27 hetesen volt egy héttel lemaradva, 853 gr volt a becsült súlya. 38+3-ra született, spontán, egészségesen 2800 grammal. Már 16 hós, egészséges, okos kiscsaj. :-)
2010. márc. 10. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!hasonló a helyzet.Ma voltam uh.mensi szerint a 29 h.vok,a doki csak 28h vett és a baba méretei szerint pedig 27h.Nekem is mindíg 1h kissebb és engem is bosszant.Ma volt 1000g de az előzőhöz képet szépen fejlődik és az a fontos nálatok is,ne izgulj te sem!!Én ráadásul 145cm vok tehát nem lesz óriás bébi.Bocs ,hogy hosszú voltam!
2010. márc. 10. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!