Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen neha meg lett inni...

Terhesen neha meg lett inni 1-2dl jo minosegu vorosbort?

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok?

Elegge megoszlanak a velemenyek az ismeroseim kozott

2015. jún. 30. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nem ittam egy kortyot sem,lehet túl parás anyuka voltam,de még a cigarettáról is leszoktam.Egészséges gyereket szerettem volna,és eszem ágában nem volt kockáztatni ezt semmivel sem,még akkor sem,ha nem valószínű hogy kárt okozna 2 deci bor.
2015. jún. 30. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:

De sok orvos van itt! :)

Kérdező! Kérdezz erről dokit. Régen szülésvisszatartásra infúzióban alkoholt adtak, anyunak a bátyámmal konyakok KELLETT inni erős görcsökre. Nem hiszem,hogy ezek a babák sérültek. Itt különbséget kell tenni a napi szintű, NAGY mennyiségű ivás között, és az orvos által is engedett vagy ajánlott mennyiség között.

Nekem most a dokim azt mondta az utolsó uh-on, hogy ha kívánom a melegben, bármikor igyak sört nyugodtan. Nyilván tudja,hogy nem mindennapi ivászatra gondolunk.

2015. jún. 30. 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:
2 deci egyszerre nekem soknak tűnik. Egy keveset azért néha lehet. Ez csak bor. Viszont sav termelő hatású, nekem van baj vele az elejétől így egyáltalán nem iszom.
2015. jún. 30. 17:36
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk olyat is hallottam, hogy volt, akinek az orvos írta elő a napi egy dl vörösbort"

Terhesen?! Na, attól a dokitól is elvenném a diplomáját, az egyszer biztos.

2016. márc. 31. 09:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Ne vedd el a diplomajat, a tej beinditasara is szoktak sort javasolni, a vorosbornak meg pozitiv hatasa is a szervezetere.
2016. márc. 31. 18:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem nehezen indult be a tejem, mindenféle homeopátiás cuccot meg teát javasoltak, de sört még véletlenül sem.
2016. márc. 31. 20:04
 17/17 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Jelentem egészségesen megszületett a fiam, aki már 6 hónapos. Semmi baja nem lett,hogy néha megittam egy pohár sört, vagy két dl vörösbort. Ismétlem, néha.

Egyébként a tejbeindítására alkoholmentes sört szoktak javasolni. Szoptatáskor már valóban nem javasolják az alkoholt, mert nincs ami szűrje, megy az anyatejbe.

2016. ápr. 1. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!