Terhesen neha meg lett inni 1-2dl jo minosegu vorosbort?
Ti mit gondoltok?
Elegge megoszlanak a velemenyek az ismeroseim kozott
De sok orvos van itt! :)
Kérdező! Kérdezz erről dokit. Régen szülésvisszatartásra infúzióban alkoholt adtak, anyunak a bátyámmal konyakok KELLETT inni erős görcsökre. Nem hiszem,hogy ezek a babák sérültek. Itt különbséget kell tenni a napi szintű, NAGY mennyiségű ivás között, és az orvos által is engedett vagy ajánlott mennyiség között.
Nekem most a dokim azt mondta az utolsó uh-on, hogy ha kívánom a melegben, bármikor igyak sört nyugodtan. Nyilván tudja,hogy nem mindennapi ivászatra gondolunk.
"Mondjuk olyat is hallottam, hogy volt, akinek az orvos írta elő a napi egy dl vörösbort"
Terhesen?! Na, attól a dokitól is elvenném a diplomáját, az egyszer biztos.
12-es vagyok. Jelentem egészségesen megszületett a fiam, aki már 6 hónapos. Semmi baja nem lett,hogy néha megittam egy pohár sört, vagy két dl vörösbort. Ismétlem, néha.
Egyébként a tejbeindítására alkoholmentes sört szoktak javasolni. Szoptatáskor már valóban nem javasolják az alkoholt, mert nincs ami szűrje, megy az anyatejbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!