Szia!Pont most nézem a Czeizel műsorát,ez a téma.Azt mondta,hogy kis alkohol tartalmú ital is roncsolja az agysejt kezdeményeket!!15%-al!!!!!
Nem tudom,hol tartasz,de a 10. és a 24.hét a legveszélyesebb!!
Kérdésedre a válasz:IGEN!Ártasz.
2008. aug. 22. 14:27
2/22 anonim válasza:
Nyugodtan igyál egy pohár nem árt alkalomszerűen,néha én is ittam fincsi vörösbort,egyébként meg jót tesz a keringésnek és sok benne az ásványi anyag.
2008. aug. 22. 14:28
3/22 anonim válasza:
Én az első hozzászólóval értek egyet. Ezt a 9 hónapot igazán ki lehet bírni, biztos ami biztos alapon.
2008. aug. 22. 14:29
4/22 anonim válasza:
Napi 1dl megengedett,sőt jót is tesz.Semmi baja nem lesz.Néha én is iszom,sőt szülinapomkor egy pohár pezsit is.Én 12 hétig nem mertem egyáltalán semmit.Most 25 hetes vagyok és minden rendben.
Boldog babavárást,és jó borozást:)
2008. aug. 22. 14:29
5/22 anonim válasza:
Nem hinném én sem, hogy nem lehet kibírni alkoholfogyasztás nélkül ezt a 9 hónapot. Most miért rizikóznál? Azért a 3 korty borért?
2008. aug. 22. 14:31
6/22 anonim válasza:
Szerintem bármilyen jó minőségű a bor, az alkoholra a babának nincs szüksége. Lehet, hogy nem árt neki, de sem ezt, sem az ellenkezőjét nem állíthatja biztosan senki.
Szerintem minden anyuka hallgasson a saját lelkiismeretére.
2008. aug. 22. 14:32
7/22 anonim válasza:
Köszönöm,hogy van aki nekem ad igazat!Nem fog látszani a csecsemőn,de az iskolában(bizonyitott dolog!!)gyengébb lesz!!
Tényleg ki lehet birni.Én most vagyok 37 hetes és már rég kivánom a Gintonicot,de kibirom.
A gyerekemért ennyit igazán kibirok!De ez én vagyok,mindenki csinálja úgy ahogy jónak látja.
2008. aug. 22. 14:33
8/22 anonim válasza:
Úristen én még konyakos meggyet is ettem,most megköveztek?
2008. aug. 22. 14:33
9/22 anonim válasza:
Dehogy kövezünk meg! Csak szeretnénk, ha nem tennétek ki a piciket felesleges kockázatoknak! A pici egészségén kívül azt is fontosnak tartom, hogy ne rágódj egész életedben azon, hogy miattad történt, ha nincs minden rendben a picivel.
2008. aug. 22. 14:37
10/22 anonim válasza:
Pontosan.Volt egy kérdés,mi válaszoltunk.Ez erről szól nem??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!