Terhesen lehet-e inni egy pohar jo minosegu vorosbort kb. havonta egyszer vagy artok vele a babanak?
Nem árt egy deci, de én olyan gyáva voltam, hogy nem mertem..merek inni! (illetve amikor negy hetes lehettem, ittam egy koktélt, azóta is bánt néha a dolog)
a konyakosmegy szerintem - mértékkel- mehet (1-2 szem)
Úristen, tragédia egy pohár vörösbor havonta. Konyakmeggy, meg egyenesen alkoholizmus.
Lehet hogy a kóla, vagy némely egészségtelen kaja jobban árt. A bor egészséges. Ezt most nem azért mondom mert én iszok, egy kortyot nem ittam, mert nem kívánom, de ha valaki igen, havonta egy pohárral, nem lesz semmi baja.
Nyugodtan ihatsz!
Nekem anyukám pl. régen hetente 1 decit ivott meg az ORVOS JAVASLATÁRA! És láss csodát nem vagyok se agyilag visszamaradott és semmi bajom nincs, majdnem 4 kilóval születtem és még kitünő tanuló is voltam végig a sulikba. Most pedig 27 hetes várandós kismama vagyok és nincs semmi bajunk az égvilágon.
Egyszóval nem ártasz vele a babának, hidd el!
Én abban hiszek, hogy amit megkíván a kismama azt igenis egye vagy igya meg, legyen az egy fél deci bor vagy 3 korty kóla esetleg csülök bablevessel, kolbász stb. Mert sokkal rosszabb ha kívánsz valamit, és rendesen epekedsz utána.
Persze nem mértéktelenül kell inni vagy enni a nem egészséges dolgokat, de ha úgy érzed szükséged van rá akkor nyugodt szívvel idd!
Van akinek a doki szinte receptre írja fel napi szinten!!!
Velem a dokim egyszer (korty) konyakot itatott haskeményedésre!
Szerintem sem árt 1-2 havonta pár korty bor, ha már itt tartunk hogy tragédiának mondja mindenki, jobb ha az ember levegőt sem vesz mert tiszta szmog. És persze margarint se fogyasszon senki mert tele van E-kkel és egyéb rákkeltő anyagokkal, nem beszélve a többi egészségtelen ételekkel, sőt, még a zöldségek sem egészségesek, hacsak nem bió boltokban veszitek vagy saját magatok termesztitek, mert olyan anyaggal permetezik ami nem éppen egészséges! Szóval 1 pohár bor ezek mellett tényleg nem nagy dolog!
Egészségedre! És Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!