Tágabbnak látott bélkacsok a terhesség 32 hete körül? Meg kell ijednem?
Figyelt kérdés
A 18 hetes genetikai ultrahangon még minden rendben volt, most viszont a genetikán tágabbnak látta a dokim a bélszakaszait a babának. 8mm a tágassága. Hívta egyböl a genetikust, aki szerint belefér, és csak 12mm felett kell vele foglalkozni. Hiszek a dokimnak, de mégse tudok teljesen megnyugodni. Idegességembe még azt se kérdeztem meg hogy mitöl alakulhatott ki?! Mondjuk elég komplikált a terhességem, több gyógyszert ( algopiryn, nospa, xorimax antibiot) és kúpot is kellett használnom(betadine, boraxos) nemtudom, hogy ezek hozzájárulhattak e ehhez a rendellenességhez. Kombinált tesztem negatív lett, 1.1mm volt a tarkoredo. Olvastam h Down korra is utalhat. Nem kellene ezen paráznom, tudom, de mégis bennem van a félsz. Bízom benne, hogy minden rendben lesz. Ultrahangra 4 hét múlva kell mennem legközelebb. , ú2015. jún. 29. 16:52
1/4 anonim válasza:
Mi ezt honnan tudjuk? Nem vagyunk szakemberek.
2/4 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokat varok. Nyilvan nem csak en vagyok egyedul ezzel a problemaval. Kivancsi vagyok masnal hogy alakult a helyzet, akar szules utan is.
2015. jún. 29. 16:58
3/4 anonim válasza:
iIlyenkor a legtöbb esetben csak tele van magzatszurokkal a belecskéje és általában a legrosszabb, ami történhet, hogy a magzatvízbe ürít. Ezt a jelenséget a terhességek nagy százalékánál látják, de mindig osztják meg a kedves beteggel, csak ha nagyobb az elváltozás, az orvosod valószìnűleg nagyon alapos,a biztonsàg kedvèèrt kèrtgenetikus vèlemènyt. Leggyakoribb elváltozás, ha van, hogy a végbélnyílás nincs kifejlődve, bőr takarja, amit azonnali rutinműtéttel meg tudnak oldani. De szeri tem ez kicsi ahhoz..
4/4 anonim válasza:
szerintem ez az eredmény rendben van, de ha nagyon aggódnék keresnék egy genetikust, hogy nézzen rá ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!