Terhesség elején ájulás?
Mi a munkád?
Nekem is sokszor volt ilyen, hogy majdnem elájultam, de csak akkor ha sokat kellett állnom, mászkálnom. Egyébként ülőmunkát végzek, akkor nem volt gond, ha a munkahelyen voltam. De pl. buszozáskor igen.
Én mertem.
A terhesség elején nekem is úgy leszaladt az egyébként is alacsony vérnyomásom, hogy állandóan az ájulás határán voltam.
Eleve a terhességre úgy kezdtem el gyanakodni, hogy borzasztóan szédültem és nekem is sikerült összeesni, ezután teszteltem.
Figyelj a jelekre, fogyassz elegendő folyadékot, legyen nálad mindig valami harapnivaló!
A táppénz szabályok miatt eleve nem tud kiírni rögtön végig, így ettől ne tarts!
Ha nem voltál még nőgyógyásznál, akkor terhesség kódjával elvileg ki sem írhat, csak valami "kamubetegséggel".
Extra àjulós tìpus vagyok, de ìgy is végig lehet vinni egy terhességet. Előszöris jó lenne tudni, hogy mitől àjultàl. Alacsony-magas vérnyomàs?/leesett vércukorszint? (Ettél rendesen?) nem volt extra levegőtlen a helyiség, vagy meleg?
Nàlam mindig volt kaja, és innivaló, érezni hogy mikor jön az àjulàs, akkor rögtön friss levegő, vìz, gyors arcmosàs, pàr falat ennivaló. Ha otthon jön ràm, el szoktam feküdni a fürdőszobapadlón :) Ha tömegközlekedsz, azonnal kérj helyet, ha érzed, hogy gond lesz.
Egyàltalàn ne legyél benne biztos, hogy rendszeres lesz az àjulàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!