Győrbe Dr. Mika Péterről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 17:34
1/5 anonim válasza:
Az, hogy nagyon helyes!!! :)
Viccet félretéve, engem szülés előtt ő vizsgált meg, ő volt éppen ügyeletben, és nagyon korrekt, precíz, kedves embernek ismertem meg, csak kicsit fáj, ahogy vizsgál... Sajnálom, az én vajkezű nőgyógyászomhoz szoktam. :)
2/5 anonim válasza:
Nekem ő a dokim a terhesgondozóban. Eleinte tartottam tőle mert nagyon fiatal, de nagyon alapos, nagyon rendes, energikus. Sokkal jobban ajánlom mint idősebb kollégáit!
3/5 anonim válasza:
már a 2.babámmal hozzá járok az SZTK-ba.csak ajánlani tudom,bármi bajom van,soron kívül mehetek hozzá,mindent alaposan elmond,hogy megnyugodjak megvizsgál,szívhangot néz...és tényleg jóképű :-)))
4/5 anonim válasza:
Hozzá jártam terhesgondozásra, nála szültem, és csakis hozzá megyek vissza, kedves, közvetlen, alapos, őszinte, szóval nem is tudok rossz tulajdonságot említeni. Csak ajánlani tudom!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat!Csak azért kérdeztem,mert én egyszer voltam nála 9hetesen,és igazából én többet vártam tőle!Első babám,gondoltam majd egy kicsit elbeszélget velem,de mire észbe kaptam,már kinnt voltam a váróba!Lehet én vagyok egy kicsit tapasztalatlan,de igazából semmit nem mondott,gondolom nekem kellett volna kérdeznem!Vagy ez igy megy az sztk-ba?Nem akarok magánba járni!
2010. márc. 2. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!