Milyen a celldömölki kórház szülészete, és Kovács főorvos úr?
Szia! Én hozzá járok át Pápáról (mert ami itt van az borzalom) csak jót tudok róla mondani! Én nagyon megbízom benne. Több, mint 2 éve járok hozzá, végigcsináltam "vele" egy missed ab.-t, hormongyógyszereket, vizsgálatokat. Most 7 hetes terhes vagyok, és természetesen hozzá járok, keddenként ő ügyel és lehet menni hozzá bármikor, nem kell sokat várni, gyors, alapos!
Csak ajánlani tudom!!! Ha bármi problémám van, felhívom, és azonnal tud fogadni, mert sztem munkamániás és szinte mindig benn van a kórházban:)
A nővérek, asszisztensek is kedvesek, udvariasak!
Cellbe a Kovács Főorvos valóban nagyon jó orvos,én most fogom majd nála megszülni a második babámat!Igaz sok mindenkit megcsászároz,de én azt mondom,h jobb is!Az első babánál 9 óra múlva került sor a császárra(most 18 hónapos)és a második is az lesz,január 20.-ra vok kiírva,de mivel a héten engedett haza,mert méhszáj összevarást kellett végre hajtani,valószínűleg "időzített" császár lesz a karácsonyi ünnepek után!Amúgy valóban benn van éjjel nappal,de ha meg akarsz róla győzödni,mielőtt bemész a nőgyógyásztra,megnézed h ott van-e az autója(kék ford:P)én így szoktam tenni:)))
További jó babavárást!
24 hetes kismama
Szia!
És milyen tapasztalataid voltak Neked?
utolsó vagyok!
Tényleg, teljesen ilyen amilyennek leírtad!!! Én még ilyen dokival életemben nem találkoztam! És tényleg nem a pénzért teszi! Olyan, mint egy édes nagypapa és biztonságban érzed magad mellette, igaz?
Én is Pápáról járok át, mint az egyik válaszoló írta, mert az itteni kórház, hát finoman szólva is gáz. Itt még akkor is elvárják, hogy pénzt adj, amikor sima uh-t csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!