Okozhat koraszülést?
Normális terhesség alatt ez nem okozhat koraszülést. Én is pocakos vagyok, nap, mint csinálom, plusz ellátok két gyereket mellette.
Aki kérdezi: Igen, valahol minden nap kell porszívózni, hogy kinézzen valahogy. Nálunk is kellene, igaz én minden nap nem teszem, de kellene...
Én is minden nap takarítottam. Nekem is majdnem minden nap kellett és kell is pórszívozni nállunk is kutya van a lakásban.
Az utolsó napig mindent megcsináltam,székre,szoba létrára álltam,ablakot pucoltam,poroltam stb.. Hogy mire a baba megérkezik minden ki legyen takarítva.:)
Majdnem a 41.héten szültem tehát nem kell aggódni,igaza van az egyik hozzászólónak,ezt a nők ha terhesek ha nem nap mint nap megteszik:)
Anyum pl 2 gyerek mellett miközben velem terhes volt minden nap lement a boltba a tesóimmal és vissza,hozzá teszem a 4.emeleten laktunk Lift nuku,nem lettem korababa:) Sőt túl is hordott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!