Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 negatív terhességi tesz,...

4 negatív terhességi tesz, mindig megjön (1-3 nap csúszással) és mégis terhes vagyok?

Figyelt kérdés
December óta 5 kilót híztam, megnőtt a mellem, de szinte napra pontosan megjön minden hónapban. 3 hete rendesen edzek, de egy dekát se fogytam...sőt érzésre még híztam is. Van, hogy fáj a derekam/alhasam, mintha meg akarna jönni és folyásom is szokott lenni. Voltam nőgyógyásznál más okból és meg is vizsgált, de nem mondta, hogy terhes lennék. Azért neki éreznie kellene egy vizsgálatból is, nem? Ha terhes lennék akkor monda volna, nem? Ugyanez volt a helyzet az unokatesómmal és azóta már meg is szülte a fiát. Szerintetek? Köszi előre is a válaszokat...:-)
2010. márc. 2. 15:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem szedsz valamit? (fogyókúrára, vitamint, gyógynövény, fogamzásgátló, stb.)
2010. márc. 2. 15:42
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a nőgyógyász észrevette volna, hisz a leírásból az jön le, hogy nem az első hónapban lennél, ha terhes lennél. A doki na manuálisan vizsgál, akkor feltűnik neki, hogy a méh meg van nagyobbodva. Egyébként van egy barátnőm, 16 éves és az 5. hónapban derült ki, hogy terhes, addig folyamatosan vérzett és semmit nem vett észre. 1-2 hét és szülni fog. Szóval semmi sem lehetetlen, akár így is lehetsz terhes valóban.

37. hetes KM

2010. márc. 2. 16:29
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Elméletben éreznie kéne, méhszáj zárt, méh megnagyobbodva, de ha mondjuk nem nézte ezeket csak kenetet vett akkor nem tuti h éreznie kellett volna!

Amúgy ilyen esetekről van egy igaz történet sorozat a tvben szombatonként, h a nők csak akkor tudják meg, h terhesek, mikor jönnek a szülési fájdalmak, és gyomor rontásos indokkal, meg hasonlókkal mennek a kórházba, ott meg közlik velük, h szülni fognak!!! Mondjuk ezekbe max annyi a kamu (legalábis sztem) h nem hiszem el, h nem éreznek magzat mozgásokat....

na mindegy, csak gondoltam leírom:)

30 hetes km

2010. márc. 2. 17:24
 4/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat...

Csak tőzegáfonya kapszulát szedek, mert elég sűrűn fel vagyok fázva és azt mondta a gyógyszerész, hogy az segít. Fogamzásgátlót nem szedtem soha. Csak tornázom/edzek és odafigyelek az étkezésre.

Én is abban reménykedem, hogy a dokinak éreznie kellett volna, mert igaz, hogy "csak" kenetet vett de mivel alhasi fájdalmam volt, elég rendesen megnyomogatott.

Az unokanővérem is három hónapos terhes volt mikor kiderült, hogy babát vár és végig megjött neki.

Vérvételre csak a nőgyógyi küldhet? Házi orvos vagy más orvos (pl. bőrgyógyász, allergólogus) nem?

Azért az tényleg elég durva, ha csak a szülési fájdalmak jelenlétekor veszi észre egy nő ha terhes. Én már most észreveszem, hogy valami nem a megszokott és még nem is biztos, hogy terhes vagyok... De azért reggel csinálok még egy tesztet. :-)

2010. márc. 2. 20:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes helyzet, és úgy látszik a te családodban volt is ilyenre precedens, de szerintem más lehet az ok. Végül is a tesztek is negatívok...meg a nőgyógyásznak feltűnt volna, ha megnyomkodott, mert december óta elég sok idő telt el. De ha úgy mész el a dokihoz, hogy erre gyanakszol, akkor megultrahangoznak, és kiderül.
2010. márc. 2. 21:50
 6/15 A kérdező kommentje:

Szia!

A reggeli teszt is negatív lett. Egy hét múlva kell hogy megjöjjön (valószínűleg meg is fog) és miután elmúlik és még mindig nem fogyok egy dekát se, elmegyek a dokihoz és elmondom, hogy babára gyanakszom...remélem csinálni fog ultrahangot. De addig is elmennék egy vérvételre csak nem tudom, hogy más doki is elküldhet-e vagy csak nőgyógyi.

2010. márc. 3. 08:30
 7/15 anonim ***** válasza:
71%

A körzeti dokid is elküldhet, engem is ő küldött, pedig én tudom is magamról, hogy kismama vagyok, csak nálunk rengeteget kell várni a vérvételes papírra is, ezért a háziorvos levette a vért és nekem csak le kellett adnom a laborban, így gyorsabb volt.

Azért én nem várnék a helyedben, hanem simán elmennék máris egy uh-ra, azzal tutira megmondják, mi a helyzet.

2010. márc. 4. 14:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Hát a doki tutira mondta volna, főként, hogy nem is terhesként mentél oda. Ráadásul már lassan te is éreznéd. Szóval ez valami más lesz.
2010. márc. 4. 15:28
 9/15 anonim válasza:
Szia! Nekem 2 hete kellene,hogy megjojjon..fáj a hátam,érzékenyek a melleim,és nagyobbak is lettek egy picit.A doki tapintásra azt mondta,hogy nagy a méhem,és úgy tunik,hogy babát várok.Kb fél óra múlva a huvelyi ultrahang nem mutatott ki semmit.teljes a pánik..ha nem baba,akkor mi? szerintem találgatá helyett keress fel más orvost is..én is azt teszem.sok sikert..
2010. márc. 4. 15:28
 10/15 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam a körzeti dokinál és elküldött vizeletvizsgálatra a laborba. Ma reggel el is vittem a mintát és holnap délelőtt lesz eredmény. Ha az negatív akkor az 100%-os eredmény?

Én sem akarok tovább várni, elmennék egy másik nőgyógyihoz is, de nem tudom, hogy ő első alkalomra "csak úgy a biztonság kedvéért" csinálna-e uh-t vagy ahhoz is esetleg beutaló kell? Lehet ez hülye kérdés, de még soha nem voltam ilyen helyzetben és még soha nem uh-tak meg...

Igen, én is azt gondolom, hogy ez más lesz, mert csak kellett volna éreznie a dokinak, főleg, hogy tényleg nem emiatt voltam nála. Csak azért szeretném tutira tudni, hogy mi a helyzet.

Nekem is nagyobbak lettek a melleim, de én híztam is 5 kilót 2-3 hónap alatt. Azt elhiszem, hogy pánikolsz, de menj el másik orvoshoz, lehet ő "pontosabbat" tud mondani. Én is félek, hogy négy negatív teszt után és rendszeres havi vérzés után mitől lehetnek ezek a tünetek!? Neked is sok sikert és írj, hogy mi volt a másik dokinál! :-)

2010. márc. 4. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!