Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha választani kellene, melyik...

Ha választani kellene, melyik pihenőszéket választanátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. jún. 25. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha mindenáron költenék ilyenre, a kettő közül a fehéret választanám, mert jobban dönthető. De veleményem szerint ez a teljesen felesleges kategória. Akkor sem rázatnám a gyerekem, ha lenne ilyenünk, a borzasztó géphangokról nem is beszélve, amilyen zenét ezek játszani tudnak. Egy sima autós hordozóban is elücsörgött, amíg főztem, vagy takarítottam, de ha mozgásra vágyott, kendőben magamra kötöttem és jött velem. Nagyokat aludt, sosem sírt. Nem szimpatizálok ezekkel az anya-ringatást helyettesítő székekkel.
2015. jún. 25. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:

én sem vettem, mert ahol láttam, hogy van ott nem tetszett, hogy őszinte legyek (pedig nem egy gagyi vacak volt)

én paráztam tőle, na :)

aztán egy cam márkájút kaptunk a férjem keresztszüleitől (utánanéztem és horribilis összeg) sztem nem éri meg megvenni. én szerettem magamnál tudni a picit :)

egyébként ha mindenképp akarsz venni akkor a graco legyen. nekem a bölcső forma szimpatikusabb

2015. jún. 25. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Az elsőt.
2015. jún. 25. 14:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nálunk a fiamnak volt egy Graco hintája, és imádta. Minden funkciót ki lehet rajta kapcsolni,ha akarja az ember, de hasfájásnál az volt a legjobb.

Csak tönkrement, meg nagy helyet is foglalt.

2015. jún. 25. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk bright stars van, nagyon szerettük, (màrmint én is), eddig 3 gyerek nyúzta. Rezeg és zenél, talàn 3 pozìcióvan fektethető, újszülött betéttel, jàtékìvvel. Ringatható is. Képet küldök később, ha gondolod. Amiket linkeltél, nem ismerem.
2015. jún. 25. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az

2015. jún. 25. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!