38-39 hetes kismamak hogy vagytok?
Szia! Én holnap leszek 38 hetes, de nekem jövő héten programcsászárom lesz, úgyhogy csak addig kell kibírnom. Eddig jól viseltem a terhességet, de most már elég sz@r. Nem tudok normálisan aludni, úgy nézek ki mint egy tehén, tök vizes a kezem-lábam-arcom, rettenetesen hamar elfáradok, nem merek leguggolni (mert nem tudok felállni), fáj a térdem stb.
Már én is alig várom, hogy megszülessen. :-)
Nekem fiam lesz, neked?
Sziasztok!
39+2 hetes vagyok,2.babával,22 hós kislányunk mellé ezúttal kisfiút várunk.Fizikailag egész jól bírom szerencsére,az éjszakàk nehezek nekem is és persze itt fàj,ott fáj,de ezt ki tudom zárni. Inkább idegileg/érzelmileg/mentálisan viselem rosszul már ezt az időszakot,a legkisebb apróságra robbanok,sajnos a kislányomhoz sincs annyi türelmem már ,ami miatt viszont lelkiismeretfurdalásom van,kész érzelmi hullámvasút vagyok,hamar könnybe lábad a szemem és persze rengeteget kattogok azon,hogy hogy lesz,mint lesz...Azért a teherbírásom is lankad már és nyűgösebb is vagyok. Nagyon szeretnék megszülni a héten,de erre nem sok esélyt látok,sajnos az eddigi jelek inkább arra engednek következtetni,hogy ezt a babócát is túl fogom hordani,mint a lányomat :( azért bízom a frontokban! :)
Sok sikert Mindenkinek!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!