6 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Voltatok már orvosnál?Mit látott?Van már valami tünetetek?2015. máj. 28. 13:23
1/5 anonim válasza:
5h+1nap! Szurkál a petefészkem meg délelöttönként hányinger de nem vészes étvágyam nem túl sok, mellem érzékeny de ezeket leszámítva minden oké! Pont egy hét múlva indulok dokihoz kíváncsi leszek!! Nálad mizujs??
2/5 A kérdező kommentje:
Én a héten voltam orvosnál.6 hetes a babám 6mm és már vert a pici szíve <3 tüneteim nem igazán vannak még melleim fájnak de már nem olyan erősen és talán a görcsöles is elmúlik lassan
2015. máj. 28. 14:16
3/5 anonim válasza:
Én ma vagyok 6+4, dokihoz pont egy hét múlva megyek, kezdek izgatott lenni, már várom a vizsgálatot és remélem minden rendben lesz. a hasam fájdogál, na meg a folyamatos fáradság bár ez nem újkeletű az izgàga 16 hónaposom mellett 😃
4/5 anonim válasza:
Sziasztok.
Én Kedden voltam dokinál akkor voltam 5 hetes 2 napos 8 mm-es petezsákocskát látott :) Tünetek pici mellfeszülés,na meg most délben kezdett el fájni a hasam meg a hüvelyebe is szúrkálgat.
5/5 Kávétejszín válasza:
6+5 hetes, baromira hányingerem van, nem bírok semmit enni, ráadásul ez egész nap kitart.
Második baba, a másfél éves lányom még szopizik, amikor mindig rettenetesen fájnak a melleim.
Jó lenne már a hányingeres időszakon túl lenni, az előző terhességemnél csak esténként voltam rosszul.
Dokinál 26.-án voltam, látott petezsákot is, és benne a babót is. Szívhangot nem mondta még 100%-ra, de azt mondta, biztosan nem üres az a petezsák. :)
És Te, kedves kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!