12. heti ultrahang előtt álló kismamák vagytok most itt?
Mikor mentek, hányadik baba lesz?
Nekem második, és jobban izgulok, mint az elsővel.
Nekem sajnos elég nagy hasam maradt az előzővel, kb mint egy 8-20 hetesnek, de a többi testrészem visszanyerte az alakját.
Én 12+5-ön megyek uh-ra.
Izgulunk. :)
Sziasztok! Én május6ra kaptam időpontot, akkor 13hetes leszek. Már nagyon várom, hogy lássam :) Első baba, és már a 8héttől látszik a pocakom, amin eléggé meglepődtem, hogy ilyen hamar:)
10+3hkm
12+5-on megyunk szerdan. nekem is tart meg az emelyges,de legalabb elertem hogy ne hizak rogton az elejen mint az elsovel. Keves etelt kivanok es keveset.
Hat egeszsegugyileg aggodom h minden rendben legyen vele,de megint fiu fele huz a szivem es a ferjeme is... Viszont mindenki mas a csaladba lanyt szeretne.azt mondjak a lanyokal szoktak rosszabbul lenni terhesseg alatt.
Szia! En nagyon varom mar, habar kicsit kesobb idopontra hivott vissza a doki. Most 11+5 vagyok, es 12+6 hetesre hívott vissza.
Nagyon szeretnenk mar latni, biztos elsirom magam.
Elso baba, es a hasamon meg nem latszik, csak a puffadas. A derekam nekem is szelesedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!