Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt mar valaki igy es pozit...

Volt mar valaki igy es pozit tesztelt?

Figyelt kérdés

Ma negyediknapja hogy nem jott meg,tegnap barnaztam az elott feher folyas,es amikor megkellet vlna jonnie enyhe gorcs.

Irjatok pls

2015. jún. 23. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdemes csinálni egy tesztet. Lehet baba. A barnázás miatt viszont fontos lenne tudni, mert lehet, hogy progeszteron pótlásra van szükségetek, jobb tudni.
2015. jún. 23. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Még ma tesztelj, és ha pozi akkor egyből orvos. Ha nem mész, akár el is vetélhetsz.
2015. jún. 23. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyan így voltam szinte, annyi különbséggel, hogy 4 napja késik nekem is, de egy tenyérnyit véreztem az egyik nap. Furcsa volt mivel a mellem is nagyon fáj, ezért ma teszteltem, pozitív! De így sürgősen megyek dokihoz, a vérzés miatt...
2015. jún. 23. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy nekem rendesen menstruációs görcsöm is volt, szintén :/ Úgyhogy tesztelj! (előző voltam)
2015. jún. 23. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!