Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki a héten tesztelt pozit,...

Aki a héten tesztelt pozit, mikor mentek dokihoz?

Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2-3hét múlva! miért?
2011. nov. 26. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Az én dokim azt szereti, ha a 8-10 héten megyek először.

Most a harmadikkal úgy jártam, hogy azt hittem, a betöltött 9-en megyek, de kiderült, hogy már a 12-ben voltam. :o)

2011. nov. 26. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
amelyik napon meg kellett volna jönnie, ahhoz képest 2 hét múlva...nem tudom érthető voltam-e
2011. nov. 26. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
21-én kelett volna megjönnie és 23.án teszteltem halványat..jövőhéten csütörtökön megyek orvoshoz..védőnénink szerint nem kell izgulni minden oké,mert nem vérzek,nem görcsizek csak puffadás van meg pár napig rengeteget szundiztam:)
2011. nov. 26. 17:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat,csak azért kérdeztem mert én már alig várom h mehessek nem tudom hogy fogok kibirni 2 hetet :)
2011. nov. 27. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:

ahogy más is! gondolj bele ha hamarabb mész,semmit nem látsz még,ha mégis,még nem lesz szívdobogás és csalódottan kell kimenjél.

Na meg mehetsz vissza,ami megint plusz pénz.

amúgy hány éves vagy? hanyadik baba?

2011. nov. 27. 11:55
 7/7 A kérdező kommentje:
26 vagyok.Ő még az első babám :) Ezért is vagyok olyan izgatott.
2011. nov. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!