6. napja késik, a tesztek viszont negatívak? Szerintetek érdemes reménykednünk?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 6 napja késik , a tesztjeim negatívak..3. Napon és az 6.on teszteltem, reggel..nem tudtam még elmenni orvoshoz, h-p ig reggel 8-8 ig dolgozom, tudom ez nem kifogás. A fog.gátlót egy hónapja nem szedem, de hagytam már abba régebben, akkor nem késett. Nagyon babáznánk már, örülnénk nagyon:)! Melleim fájdogálnak, hasam, petefészkem néha szúr, pici görcsök, semmi más. Mitgondoltok? Edző vagyok, szeretnék óvatosabb lenni ha adja ég baba van:) mit gondoltok? Előre is köszönöm!2015. jún. 23. 08:28
1/5 anonim válasza:
Szia! Amikor abbahagytam a bogyót, nekem 12 napot késett a menzeszem. Szerintem a teszt már kimutatná... Mielőbbi babásodást :)
2/5 anonim válasza:
Szia,szerintem sincs baba,ha negatívak a tesztek.:( Kell idő,mire a gyógyszer abbahagyása után megint rendeződik a menstruáció.A tünetek menzesz előtti tünetek is lehetnek,amik most erősebbek lehetnek,ha nem szedsz gyógyszert.De ha jobban éreznéd magad,valahogy szakíts időt dokira,vagy csinálj még egy tesztet 1-2 hét múlva.Ne görcsölj rá semmiképp,ennyire rögeszmésen nem szabad mindig figyelni,mert gyógyszer után az sem ritka ha 1-2 év múlva jön a baba.De persze én is drukkolok.:)
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jól esnek a kedves, megértő válaszaitok! Köszönöm Nektek!
2015. jún. 23. 15:46
4/5 Boh0930 válasza:
Nálam kb 2 hét volt a két tesztem között első negatív második pozitív lett. Másnap orvos és akkor voltam 6 hetes tehát az első teszt jól becsapott mert akkor már meg volt a babuci :) Sok sikert és fel a fejjel! :) 26 hetes kismama
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm drága vagy! Ez a komment még renényre ad okot!!!az értékelést rossz gombra nyomtam véletlenül kérlek ne törődj vele!nagyon hasznos volt!
2015. jún. 24. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!