Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mikor érdemes 4D...

HeniBeni kérdése:

Szerintetek mikor érdemes 4D uh-ra menni? 25hkm

Figyelt kérdés
Már elszeretnék menni nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen és persze hogy fiu vagy lány,mert még mindig nem tudjuk:)))

2015. jún. 5. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:

12. héten cukin furi kis béka volt :)

24. héten nagyon szép képeket kaptunk :) A legjobb volt.

32. héten is voltunk, az már nagyon késő volt, alig tudták behozni a képbe :)

Szerintem pont ideális időpontban mennél :)

2015. jún. 5. 12:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Kösszi :) Neked mikor mondták meg hogy fiuvagy lány??
2015. jún. 5. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk az előző kiscsajjal és most is minden uh 4D is volt egyben. A legjobban a 18. És 24. Heti uht élveztük mindkettővel. A naggyal a 36. Heti is remekül sikerült, pedig 4 kgval született, nagy baba volt - akkor viszont már csak szerencse, hogy összejön-e. Most bármikor mehettek már az én tapasztalatom alapján. ;) 28 hkm
2015. jún. 5. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Két terhességem alatt többször is voltam 4D-n, és nekem mindegyik élmény volt!

A babamozit 24-28 hetesen ajánlotta az orvosom, mert ekkor még jól látható a baba, nem túl nagy, de már formás a kis arcocskája.

Első babával 12 hetesen, másodikkal 15 hetesen mondták meg a nemét. Első babával a 25 hetes 4D uh sikerült a legjobban, második babával a 32 hetes.

2015. jún. 5. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha mellső fali a méhlepényed akkor 26hetes korig ajánlott,mert utána nagyon fedni fog a lepény.

4D genesisbe mondták nekem.

2015. jún. 5. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:

mi 18. hetesen voltunk, nagyon szépen látszódott mindene :) De mondta a doktornő hogy a méhlepény is jó helyen van, így nem takarja a babát.

akkor már tutira mondták a nemét.

2015. jún. 5. 13:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, nekem mellső fali lepénnyel 30 hetesen nagyon szuper képek lettek 5D-n, pedig én is aggódtam fogunk-e bármit látni emiatt.
2015. jún. 5. 18:53
 8/8 anonim válasza:
nkem 26. héten volt 4d-m, akkor derült ki hogy fiú.
2015. jún. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!