Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32. hétben is érdemes 4D-s...

32. hétben is érdemes 4D-s UH-ra menni? Jó képet tudnak készíteni a babáról?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy 24-30. hét között a legideálisabb a 4D, mert akkor tudnak a legszebb képeket készíteni a babáról.
2015. jún. 18. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze,hogy érdemes. 4d-t tudtommal bármikor elvégeztetheted. Jó egészséget!
2015. jún. 18. 22:20
 2/6 A kérdező kommentje:

igazából nem a fotó, hanem a vizsgálat a lényeg, persze örülnék, ha sikerülne klassz képet is kapni.

állítólag ebben a korban már alig fér rá a pofijuk a képre...

2015. jún. 18. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Én azt hittem a 30 hetes vagyok, a 4d-n meg azt mondták hogy a méretei alapján 31+5. Nagyon szép képeket kaptunk! :) :) Érdemes elmenni!!
2015. jún. 18. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi a Genium-med-ben voltunk a 30. héten, akciós most az 5D babamozi, ajándék dvd-vel 15.000-ért, és kinyomtattak vagy 20 képet is, nagyon jó képek lettek, a csaj is profi volt, nagyon örülünk hogy elmentünk. Ismerősünk már többször volt ott, ők ajánlották. Szerintem időben is pont jókor mentünk, már nagyon babás volt, nem bánom hogy korábban nem mentünk 4Dre, csak a genetikai uh-kra az Istenhegyi úton.

[link]

[link]

[link]

[link]

Ja és mellső fali lepényem van, amire azt írják hogy a 24-26. hétig kell menni mert utána már nem látszik, szerintem a 32. hét még simán jó:)

2015. jún. 19. 08:32
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

Utolsó: nagyon szépek a képek, tényleg olyan babás már a pofija :)

nekem hátsó falon tapad a lepényem, ezek szerint ez még jó is, hiszen nem fogja takarni a babót.

2015. jún. 19. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Most olvastam,hogy nyugodtan mehetsz 4d-re ilyen idős terhesen is szép babás pofit fogsz látni biztos nagy élmény lesz.Ne hagyd magad, menj nyugodtan!Jó egészséget Nektek! (21hetes km)
2015. jún. 19. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!