Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor mondtátok el a...

Ti mikor mondtátok el a szüleiteknek, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
Már a tervezési fázisban szóltatok nekik, hogy úgy készüljenek lelkileg? Vagy az első pozitív teszt után? Vagy csak az első trimeszter után? Vagy mikor már beírattátok nagycsoportba? :)
2015. jún. 22. 15:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
85%
Én 8+4 hetes voltam amikor elmondtuk mindenkinek. Anyukám kisvárosban él vagyis gyorsan terjednek a hírek így a barátnőmnek is, anyósom pedig a férjem barátaival egy lépcsőházban lakik így egy napon mondtuk el.
2015. jún. 23. 00:19
 12/12 anonim ***** válasza:
70%
Tudták, hogy bármikor jöhet. Mivel a szülinapomon derült ki, aznap elmondtam nekik, hogy magamtól és a páromtól kaptam a legjobb ajándékot :) A nagymamámnak csak a 6. hét után, amikor már látszott uh-n, akkor mutattam neki a képet, és akkor mondtam el. Már 84 éves és nem akartam addig stresszelni. :) A másik nagyszüleimnek húsvétkor, mert nagypapám rákérdezett, hogy múltkor látott facebook-on egy képet, amin a párom a hasam fogja, és csak nem...? Hát mondom de, pár napja derült ki, de akkor még nem voltam terhes. :D Anyós-após szintén első napokban tudta, anyósom nagyon várta, apósomnak csak párom írt valamikor egy sms-t, neki új családja van, nagyon nem izgatja a téma. :) Párom se ő nevelte...azóta 16 hetes vagyok lassan :)
2015. jún. 23. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!