Pocakban mozgékonyabb baba, születés után is várhatóan örökmozgó lesz?
24. hétben járok, és kb a 19. héttől érzem minden nap többször mozogni a pocaklakót. Most már megvannak a bevett időpontok is szinte, amikor biztosan jelentkezik és persze még napközben többször, mikor hogy. A legutóbbi UH-on is ez a mozgékonysága bebizonyosodott, nem csak én érzem így, tényleg pörög-forog, lubickol, mikor úgy érzem.
Első terhességemnél egyáltalán nem éreztem ennyire intenzíven, ilyen gyakorisággal a mozgásokat, és mondhatom, hogy egy nyugis, átlagos kisfiam van. A mostani is fiú lesz, de számíthatok arra, hogy mozgékonyabb lesz a tesónál pocakon kívül is?
Vagy ez azért nem evidensen következik a pocaklétből?
Ugyan az mint az utolsónàl, nst előtt halàlra csokiztam kólàztam magam így is alig mozgott, 1hónapig szinte 2naponta a szülőszobàn èjszakàztam miatta :-)
Most meg meg sem àll , 1éves de mindenben benne van, felmàszik mindenre, mèg evès közben is jàr keze làba csqk ha alszik van kicsit nyugton ...de õ 3hónapos kora óta vègig aludja az èjszakàkat.
Nálunk beigazolódott ez. 15 hetesen kezdtem érezni a mozgását, pedig első baba. 39. hétre született több, mint 4 kilóval, addig szinte meg sem állt, a 30. hét után már elég fájdalmas dolgokat művelt odabent, jó mondjuk tényleg nagy is volt. NST-k sokszor azért lettek értékelhetetlenek, mert nem nagyon volt nyugalmi állapota. Kívülről is durván nézett ki, ahogy hullámzott a pocakom. :D
Most 5 hónapos, de még álmában is jön-megy a kiságyban. Ébren folyton jár keze-lába, gurul össze-vissza, kúszni próbál. Ha felveszem akkor is csapkod, rugdos, tekereg :)
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
Érdekes, kinek hogy' alakul! Akkor még bízhatok benne azért, hogy nem kell a csillárról levennem majd őt minden nap! :)
Hát nekem a lányom fojton mozgolódott,születés után is pörgött.
Most 2éves és nincs egy perc nyugta sem.
Szóval lehet benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!