9 hetes kismamik, ti hogy vagytok? Mivel ütitek el az időt?
Milyen vizsgálaton vettetek már részt és ezen a héten milyenre mentek még?
Én ma voltam EKG-n,szerdán megyek gégészetre(pajzsmirigyem miatt)és fogászatra.Csütörtökön megyek tüdőszűröbe és pénteken megyek UH-ra.
Tüdőszűrő terhesen? Ráadásul 9 hetesen? Ugye nem a doki küldött?!?! Nem ajánlott terhesen a tüdőszűrés főleg nem ilyenkor! Ezt azért gondold át mégegyszer és nézz utána! Nem akarlak megijeszteni, de más is így gondolja, bár orvos nem vagyok!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia! Én már túl vagyok minden vizsgálaton (EKG, vérvétel, UH,vizelet vizsgálat, rákszűrés), kivéve a fogászatot napoltam el, mert most táppénzen vagyok, és feküdnöm kell!
A védőnő szerint ráérek a fogászattal, úgyhogy emiatt sem rohanok! Legközelebb a 12 hetes genetikai UH lesz, addig nálam már nincs több vizsgálat!
Érdekes nekem a senki sem mondta, hogy a tüdőszűrőben is pecsételgetnek, és nem is küldött el sem az orvosom, sem a védőnő! Úgy tűnik ahány ház annyi szokás...
3. válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!