Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes kismamik, ti hogy...

9 hetes kismamik, ti hogy vagytok? Mivel ütitek el az időt?

Figyelt kérdés

Milyen vizsgálaton vettetek már részt és ezen a héten milyenre mentek még?

Én ma voltam EKG-n,szerdán megyek gégészetre(pajzsmirigyem miatt)és fogászatra.Csütörtökön megyek tüdőszűröbe és pénteken megyek UH-ra.

2010. márc. 1. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Tüdőszűrő terhesen? Ráadásul 9 hetesen? Ugye nem a doki küldött?!?! Nem ajánlott terhesen a tüdőszűrés főleg nem ilyenkor! Ezt azért gondold át mégegyszer és nézz utána! Nem akarlak megijeszteni, de más is így gondolja, bár orvos nem vagyok!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2010. márc. 1. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
A tüdőszürőn én is csodálkozom. Én is úgy tudom, hogy ha nem fontos, tehát nincs kifejezetten orvosi javallata, akkor ne menjen a várandós nő.
2010. márc. 1. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én már túl vagyok minden vizsgálaton (EKG, vérvétel, UH,vizelet vizsgálat, rákszűrés), kivéve a fogászatot napoltam el, mert most táppénzen vagyok, és feküdnöm kell!

A védőnő szerint ráérek a fogászattal, úgyhogy emiatt sem rohanok! Legközelebb a 12 hetes genetikai UH lesz, addig nálam már nincs több vizsgálat!

2010. márc. 1. 16:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Nyugi!Nem csinálnak semmit,csak bepecsételik az utolsó eredményem a kiskönyvembe.
2010. márc. 1. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Érdekes nekem a senki sem mondta, hogy a tüdőszűrőben is pecsételgetnek, és nem is küldött el sem az orvosom, sem a védőnő! Úgy tűnik ahány ház annyi szokás...

3. válaszoló voltam

2010. márc. 1. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!