SOS! 29 hetesen majd megfulladok! Miért? A baba még nincs akkorra hogy nyomjon, mitől lehet?
Figyelt kérdés
ha ülök, ha állok, ha fekszek szinte egész nap nyom a mellkasom és fulladok ez kb 3-4 hete van.
sőt eddig azt hittem azért mert sokat eszem, de nem mert ha csak egy kis falatot kapok be akkor is van és ha ez még nem lenne elég ki is hányom, még azt a fél szelet kenyeret is.
Mitől lehet? baj van talán? sajnos nincs fogadott dokim, az sztk-s meg nem ér rá ilyennel foglalkozni és a védőnőm se a leg segítőbbkész...
mit tegyek?
2010. márc. 1. 12:38
1/4 anonim válasza:
Szia, nekem is volt már ekkor. Nem nagyon tudsz mit tenni. Nekem az oldalt fekvés vált be, de hát én szülés előtt 3 héttel még dolgoztam, igy a m.helyen nem nagyon tudtam feküdni, ott felpolcolt lábbal ültem. Később még rosszabb lesz kicsit... Nyomja a baba felfelé a rekeszizmot, kicsit összepréseli a tüdőt, azért van. Kitartás!!!!! :)) 15 hónapos lány anyukája.
2/4 anonim válasza:
Azt hiszem sokan küzdöttünk ezzel a problémával, amíg a baba helyzkedik még sokszor okoz kellemetlen perceket. Mivel én is 30. hétig dolgoztam elég volt végigülni a napokat, mert sokszor engem is ájulás közeli érzés kapott el. Ha majd fejjel lefelé fordul egy picit jobb lesz, szűnik a feszítő érzés, addig pedig kitartás! Nekem is segített az oldalt fekvés, ha pihentem kipárnáztam magam, tettem a lábam közé, hátam mögé, így nem kellett magamat tartanom. A háton fekvést ha ilyen panaszaid vannak, nem szokták javasolni. Ha mész orvoshoz mindenképpen említsd megneki, én is tbs. rendelésre járok és elküldött ekg.re, de szerencsére semmit sem találtak "csak" a babát! Kitartást és vigyázz magadra!
3/4 anonim válasza:
Csütörtökön leszek 29 hetes. Nem tudom mi zajlik éjszaka, de azt igen, hogy többször álmodom, hogy fulldoklok és víz alá kerültem és kapkodom a levegőt. Van, hogy felébredek és erős légszomjam van. Sehogy nem jó aludni, hanyatt lenne a legjobb, de attól tartózkodom.
4/4 anonim válasza:
szia, a végén szinte csak ülő pozícióban tudtam aludni... amikor meg keményedett a hasam, én is úgy éreztem, megfúlok, vettem a nagy levegőket. de azért talán említsd me ga zorvosnak, terhsegondozásra biztosan jársz. vérnomyásod rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!