24hetes vagyok 8-9kilót híztam ez tudom sok. Mennyi várható még?
Figyelt kérdés
Vékony alkatu vagyok.Néha már azért nem szedem a vitamint,mert szerintem attól is hízom,mert többet eszem tőle.Nem szeretnék sokat hízni.2008. szept. 1. 22:55
1/4 anonim válasza:
Vigyázz nagyon, mert mostantól fogsz igazán hízni. 15kg is lehet a vége. Én 6kg-ot híztam a 23. hétig, mert szedtem az Elevitet, utána abbahagytam, édességet nem nagyon ettem, inkább gyümölcsöket. Most a 39.hétben tudom hihetetlen de 7kg-val vagyok több.
2/4 anonim válasza:
ezt senki nem tudja megmondani, általában heti 300-500 g-t szoktak mondani (utolsó hónapban már sokan nem híznak), de ez egyénfüggő. az biztos, hogy a babód súlya még most fog igazán gyarapodni. (de én 20 hetes korom óta egy kilót híztam, most vagyok a 36. hétben)
3/4 anonim válasza:
Szia!Az én védőnőm szerint egyáltalán nem sok ebben a korban a felszedett kilóid. Én is 24 hetes vagyok és még csak másfél kiló többlettel. Mindenki(orvos, védőnő, a környezetem) agyon szekíroz, hogy baj van, mert nem hízok. Szerintük a te 8-9 felszedett kiló teljesen normális.
4/4 anonim válasza:
Szia!Szerintem ez mindenkinél változó.Én is 24 hetes vagyok és 3 kg-ot híztam de van aki csak 1-2 kg-ot.Elöző terheségemnél ilyenkor 7 kg-nál tartottam és nem volt észre vehető!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!