Felajánlotta az orvosom, hogy választhatok:Császár vagy természetes szülés! Nagy a dilemmám! Szerintetek?
természetes szülés. A szülés/születés traumájára szüksége van mind az anyának, mind a babának. Nem csak a baba fejlődése miatt, hanem az anya-gyermek kapcsolat kialakítása miatt is.
(És nekem most senki se jöjjön azzal, hogy ő császárral született, mégis szereti az anyját...)
Akit érdekel a téma, www.google.hu
előző vagyok.
A másik meg az, hogy ha lehetne én minden nap átélném a szülést, annyira klassz dolog volt! Majd megpusztultam az igaz a fájdalomtól, de életem eddigi legklasszabb dolga volt természetes úton szülni.
Az utána következő 3-4 hónapot viszont szívesen kihagynám:)))
Szerintem mindenképpen természetes úton próbáld meg!!!Az általam ismert császáros anyukákban maradt némi tüske hogy még csak meg sem próbálhatták...
Viszont komoly komplikáció esetén nem kérdés...
Amúgy szerintem mindkét variáció komoly próbatétel,nem adják ingyen a babókat,de megéri!!!!!!!
a 09.27-es vagyok. ebben az esetben termeszetesen a huvelyi szulest valasztanam!
boldog babavarast! 38 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!