Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy lisztérzékeny kismama...

Egy lisztérzékeny kismama lehet veszélyeztetett terhes?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Az lesz veszélyeztetett terhes, pontosabban annak nem szabad dolgozni, akinek a munkahelye, munkája veszélyezteti a terhességét vagy olyan súlyos betegsége van, ami miatt terhesen nem alkalmas a munkavégézésre, esetleg korábbi vetélések vagy meddőségkezelés.
2010. febr. 28. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak azért, mert lisztérzékeny, nem. Én viszont 4x vetéltem el a lisztérzékenység miatt, mire kiderült, így én az voltam az 5. terhességemnél.
2010. márc. 2. 15:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! A vetélések után derült ki, hogy az vagy? És a kisbabádra nem lett hatással a diétád, vagy a rossz felszívódás, bármi?
2010. márc. 2. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, a vetélések után derült ki a lisztérzékenység. Utána kezdtem el diétázni, és fél év után ismét próbálkoztunk. Szerencsére ez a baba már meg is született, egészségesen!! Mikor megszületett levetettünk egy kis köldökzsinór vért, és egy kis darab köldökzsinórt, amin genetikai vizsgálatot csináltak, és kiderült, hogy sajnos örökölte tőlem a kifiam a lisztérzékenységért felelős géneket:-(

Te terhes vagy? Ha érdekel bővebben ez a vizsgálat (vagy a terhességgel kapcsolatban bármi), akkor írj nyugodtan privátban.

2010. márc. 2. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!