Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik akik 32 hetesek,...

Kismamik akik 32 hetesek, vagy nagyobbak, es szivproblemaval kuzdotok. Hogy erzitek most magatokat?

Figyelt kérdés
En 33 hetes vagyok es alig kapok levegot, meg lilul a szam. Nem tudom ez mennyire normalis:(
2010. febr. 28. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha lilul a szád, az egyéáltalán nem normális. Szóültál a nőgyógyásznak, voltál belgyógyászati kivizsgáláson, EKG-n? Ha nem, akkor sürgősen tedd meg!!

Én is 33 hetes vagyok, de nekem a vizsgálat szerint semmi bajom, csak a méhem nyomja a tüdőmet, ezért fulladok.

2010. febr. 28. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocsánat hogy itt kérdezek.

Ma nekem is eléggé belilult a szám és megilyedtem. Vörös voltam mint a rák és lila száj és kicsit remegtem is. Lefeküdtem és jobb lett. Neked mi volt végül? Voltál dokinál? Én most 39 hetes vagyok.

2010. márc. 9. 20:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen voltam dokinal. Eloszor Cardiologusnal, es azt mondta, hogy semmi gond, ez egyutt jar a terhesseggel. Felnyomja a meh a rekeszizmot es a szivet, stb. Utana pedig voltam a nogyogyasznal es mivel latta hogy kozbe ingadozik a vernyomasom most az van, hogy ket hetig naponta merik a vernyomasom, es ha tovabbra is ingadozik be kell fekudnom a korhazba kivizsgalasra.

Szerintem erdemes elmenned dokihoz nem akarlak megijeszteni, de fo az elovigyazatossag. Remelem nem lessz baj, jo egeszseget kivanok neked es konnyu szulest.

2010. márc. 10. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!