Kismamik akik 32 hetesek, vagy nagyobbak, es szivproblemaval kuzdotok. Hogy erzitek most magatokat?
Ha lilul a szád, az egyéáltalán nem normális. Szóültál a nőgyógyásznak, voltál belgyógyászati kivizsgáláson, EKG-n? Ha nem, akkor sürgősen tedd meg!!
Én is 33 hetes vagyok, de nekem a vizsgálat szerint semmi bajom, csak a méhem nyomja a tüdőmet, ezért fulladok.
Bocsánat hogy itt kérdezek.
Ma nekem is eléggé belilult a szám és megilyedtem. Vörös voltam mint a rák és lila száj és kicsit remegtem is. Lefeküdtem és jobb lett. Neked mi volt végül? Voltál dokinál? Én most 39 hetes vagyok.
Szia!
Igen voltam dokinal. Eloszor Cardiologusnal, es azt mondta, hogy semmi gond, ez egyutt jar a terhesseggel. Felnyomja a meh a rekeszizmot es a szivet, stb. Utana pedig voltam a nogyogyasznal es mivel latta hogy kozbe ingadozik a vernyomasom most az van, hogy ket hetig naponta merik a vernyomasom, es ha tovabbra is ingadozik be kell fekudnom a korhazba kivizsgalasra.
Szerintem erdemes elmenned dokihoz nem akarlak megijeszteni, de fo az elovigyazatossag. Remelem nem lessz baj, jo egeszseget kivanok neked es konnyu szulest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!