Ha székrekedésben szenvedek, és 4-5 napig nincs székletem, azzal ártok a kisbabámnak!?
szia, nekem a laevolac szirup jött be terhesen. mivel gyengéden hat, csak a vastagbélben, és ha nem veszel be belőle sokat, akkor nem okozhat görcsöket sem.
nekem a nőgyógyász is ajánlotta.
hüvelyi szülés után pár nappal, a kórházban mindenféle kúpokat meg oldatokat adtak. egyik sem használt. hazajöttünk és ezt vettem be. puhítja a székletet, növeli annak víztartalmát, annyira nem is fájt elmenni wc-re.
itt fent van a betegtájékoztatója:
Sok, sok, sok folyadék, az nagyon fontos, főleg a korpákhoz (azok a széklet mennyiségét növelik, és ingerlik - jó értelemben- a vastagbelet az ürítésre.)
A Laevolac jó ötlet, elvileg a Nature Care port is lehet, van belőle 100gr-os, az a kisebb kiszerelés, próbáld ki. Bioboltokban lehet kapni.
Az erőlködéstől meg csak aranyered lesz, érdemes megelőzni (a végbélben levő visszér kitágul a nyomás miatt.)
hát kinek mi jön be.van akinek lekvár van akinek gyümölcsben a barack,narancs,és egyéb.
én 25 hetes terhes vok és én is meg szenvedek a széklettel a vas miatt..de ha a joghurt nem válik be kérj tanácsot a dokitol milyen székletlazítót vehetnél be.
és szerintem neem árt a babának..védve van ö.maximum a 35 hét után kell kicsit vigyázni!
Gyógyulj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!