Ha székrekedésben szenvedek, és 4-5 napig nincs székletem, azzal ártok a kisbabámnak!?
Szia!
Szerintem valamivel próbáld meg lazítani a székletedet ha kell, mert ha erölködsz a wc-n az nem jó, ha nem erölködsz akkor szerintem nem ártasz.
Nem ártasz a babának vele,ez csak neked kellemetlen!Nálam is van úgy néha,hogy 5 naponta van székletem!Erölködni semmiképp nem szabad!
Egyél barack levárt,hátha segít..nálam ez szokott használni!
30h terhes
Ha az erőlködésre gondolsz, akkor nem, nem ártasz neki, de azért ne liluljon a fejed. :)
Viszont van egy másik dolog, hogy a benned maradt széklettel a méreganyagok visszajutnak a saját szervezetedbe, amit felfoghatunk ártalomnak is. De mivel a terhesség egyik velejárója a székrekedés, és többmillió anyuka szülte meg többmillió egészséges kisbabáját, valószínűnek tartom, hogy nem lehet túl nagy probléma ez az oldala sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!