Holnap lesz a "nagy nap"! Megengedik? 41h km
Figyelt kérdés
Inditásra megyünk reggel 8-ra,egyszerre szülőszoba!Levan beszélve a dokival!Szeretném megtudni férjemet ilyenkor is beengedik velem?Természetesen veszünk ruhát!De soha nem tudhatjuk meddig fog tartani igy szeretném ha bent lenne velem.2010. febr. 28. 10:00
1/4 anonim válasza:
Engem is indítottak. Én bent feküdtem már előtte, reggel 6-kor rendben tettek, 7-kor lementem a szülőszobára, párom fél 8-ra beért, és végig ott volt. Miért ne engednék meg, hogy bent legyen a párod?? Nem különbözik ilyen szempontból az indítás, a nem indítástól :)
Könnyű szülést neked :)
3/4 anonim válasza:
Persze, miért ne engednék? Sok erőt, könnyű szülést kívánok!
4/4 anonim válasza:
Szia! Engem is indítottak, de nekem már előző nap be kellett feküdnöm. Reggel hétkor felmentem a szülőszobára, beöntés...stb. Nem sokban különbözik szerintem sem a nem indított szüléstől. A párom is bent volt velem egész nap, sajna nekem elhúzódott a vajúdás és császár lett a vége (nagyon nagy lett a fiam 4720g és 60kg.)
Könnyű és gyors szülést kivánok!!!
30h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!