A hangos zaj okozhat valami baj?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, mint a lagzi vagy egyéb rendezvények nagyon hangos zenével! Bocsi a buta kérdést!2010. febr. 28. 09:56
1/4 anonim válasza:
Terhességem alatt 2 esküvőn voltam,a hirtelen nagy zajokra rugdosással reagált,de a szokásosnál nem volt intenzívebb. Persze nem a hangszóróknál stb ücsörögtem szóval próbáltam egy távolabbi helyet keresni.
2/4 anonim válasza:
nem okoz semmi gondot. Persze azért ne most menj metál koncertre!
Az én babóm végig hangzavarban volt szinte. Óvónő vagyok, sok gyerek vett körül mindig. A zene foglalkozásokon mikor doboltunk, cintányéroztunk, stb. Mindig becsatlakozott. Most hogy itthon vagyok gondolom fura neki ez a nagy csend. Remélem azért valamilyen szinten megszokta a hangzavart és nem igényli majd a csöndet!
3/4 anonim válasza:
én rock-ot hallgattam,ahogy kell-jó hangosan-semmi gondot nem okozott! egy esküvő vagy más "nyugis" rendezvény meg pláne nem okoz semmit.
4/4 A kérdező kommentje:
én olyan dübörgős diszkófélében voltam, igaz a sarokban egy fotelben pihiztem! Remélem nem volt hangos, mert néha mozgott alattam a szék a basszustól! Nem is bírtam csak 1 órát aztán hazamentünk!
2010. márc. 1. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!