Hogy viselitek ezt a meleget? Kánikula van.
Szépen belecsapott a június a hőségbe. Ki hogyan viseli. Milyen tippeket tudtok adni, hogy kibírjam a nyarat?
19 hkm
Én nem viselem.rosszabbul, mint nem terhesen. Klíma, gyakoribb zuhanyzás, sok hideg üdítő. Játszótér este és korán, délben nem ülünk kint. Még csak 19 hetes vagy, az igazán nehéz részén már nem lesz kánikula.
29 hetes kismama
Nekem meg pont az a bajom, hogy sok helyen még hideg van. Így nehéz öltözködni is.
Munkahelyem egy régi épületben van, nagyon vastagok a falak. Hideg van bent. Mindig plusz ruhákat kell magammal vinni. És állandóan felöltözni/levetkőzni. Kint nekem pont jó lenne. De hát nem lehetek mindig kint.
Oo nrked még jó... nrm kell sűrűn orvoshoz menni. Én már a végén vagyok, sűrűn menni kell és persze 10-13ig vannak az időpontok úgyh a legnagyobb melegben kell menni, ráadásul a 16 hónaposom is vinni kell úgyh még jobb.
Nem tudom milyen praktikát vársz erre ... menj hideg helyre... zuhanyozz ha már nagyon meleged van... sok fagyi :)
Ez még nekem nem kánikula. Lesz rosszabb is.
Most 24 hetes vagyok, valószínűleg később fogok szenvedni a meleg miatt, de egyelőre még mindig jobban viselem mint a többi emberke aki nem terhes, én tényleg bírom.
Én megértelek,kérdező.
Én is a 19.hétben vagyok,és ez borzalmas.
Bár én nem terhesen is utálom ha 22-25 foknál melegebb van,egyszerűen nem bírom.
Ventilátor, légkondis helyek,strand és nem jéghideg üdítő,mert attól mégjobban izzadsz.
Kismamik, ki mennyit iszik?
Nekem tegnap két üveg 2 literes mentes víz volt a termés, meglepődtem mikor este Rájöttem, hogy elfogyott. A sok víz nagyon nagyon fontos. 4 litert azért közel se szoktam inni én sem.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!