Milyen érzés, ha mozog a kisbaba a pociban? Mihez hasonlít?
Figyelt kérdés
Most várom az első kisbabámat, 15 hetes a csöppség. Szeretném tudni, hogy ha már mocorog. Aki már átélte az első baba mozgásokat, kérlek írja le nekem az érzést.2010. febr. 27. 18:57
1/10 anonim válasza:
szia!az én élményem ,mintha pici valami csikolna belülröl.ha napokon át érzed a furi érzést(amit eddig nem)akkor mocorog.sok boldogságot hozzá
2/10 A kérdező kommentje:
Hányadik héten lehet már érezni?
2010. febr. 27. 19:09
3/10 anonim válasza:
Változó. Van, aki már a 13-16. héttől érzi (ők vannak kevesebben). Én csak a 20. hét végén kezdtem el érezni.
Eleinte olyan volt, mintha egy kukac mászott volna a bőröm alatt. Később apró pici rúgások voltak, mintha összerándult volna a hasfalam. Még később erőteljes rúgások jöttek, egyre jobban összehangolva. Most már rendesen érzem, hogy egy csecsemő van a pocimban, mert időnként kidugja egy-egy testrészét, és megsimogathatom. (Persze nem tudom, mit dug ki, csak tippelhetek, hogy ez éppen a keze vagy a háta-e.)
33h km
4/10 anonim válasza:
Én kb.:18 hetesen, olyat éreztem, mintha buborékok szálltak volna felfelé a pocimba. 19+2 hetesen meg rendesen éreztem hogy rugdos, elég nagyokat rugdos. De szerintem tudni fogod, hogy ő az. :) 24hetes kismama:)
5/10 anonim válasza:
19 hetesen én is kis buborékokat éreztem,mintha szét pukkadtak volna a hasamban,most pedig 22 hetesen már látom is a pocimon,hogy fészkelődik,pedig még nem nagy a hasam. Nagyon jó érzés,beszélj hozzá és simogasd,megérti és tudni fogja mit szeretnél,én is ezt szoktam csinálni,megmondom neki,hogy anyuci nagyon szeretné ha mozognál picikét,meg fogod érezni.Jó egészséget és boldog baba várást!
6/10 anonim válasza:
16 hetesen olyan volt oldalt,mintha remegne a belem.18 hetesen volt az igazi,minta csiklandoztak volna belülről.A legjobb a vége felé volt,mikor kinyomta a fenekét,ha megsimogattam abbahagyta:)
7/10 anonim válasza:
Nekem 16 hetesen volt az első,akkor kicsir buborékot enyhe rezgéseket éreztem...azóta egy nap kivételével mindennap jelentkezik,de már minden nap más érzés.mostmár bukfencező,rugdosó,hullámzó érzés:)már nem sok idő de ugyis megérzed hogy kopogtat:)19hetes km
8/10 anonim válasza:
18 hetesen éreztem először, olyan volt, mintha kapirgálna belülről :)
9/10 anonim válasza:
Vártam, hogy majd érzem a bugyogást, simogatást stb. amit a tapasztaltabbak írtak, de az én kisfiam kapásból csak mocorgott, lehetett érezni, hogy mozognak odabent:). Jó pesze nem olyan ersősen, mint később, de egyértelműen lehetett érezni. 17 hetes voltam az első babaával. 24 hetes uh.-ra annyira megerősödött, az orvos is meglepődött, hogy mekkorát sózott az uh fejre. 34 h km
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor várom türelmesen az érzéseket. :)
2010. febr. 28. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!