Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetnék ebben a helyzetbe...

Mit tehetnék ebben a helyzetben? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

Van egy 13 hónapos kisfiam akit még szoptatok, menstruációm még nem volt. Az orvosom szerint amíg szootatok nem baj ha nem jön meg.

Azonban pár napja mozgást éreztem a hasamban amit bélmozgásnak véltem. Ma már nem hagyott nyugodni így csináltam egy terhességi tesztet. Pozitív lett. Fogalmam sincs hány hetes lehetek, mert ugye menstruációm nem volt. De az hogy érzem mozogni arra utal hogy nem kis terhességről van szó. Félek hogy elvetetni már nem tudom.

A férjemnek még nem szóltam róla. Sajnos anyagi helyzetünk miatt nem engedhetünk meg magunknak egy másik babát. Férjem munkanélküli lett, szeptemberig nem is lesz fix munkája. Aztán kérdéses hogy az mennyire lesz tartós.

2015. jún. 6. 06:52
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs :(

Ugye már sokat nem tehetek, meg kell szülnöm. Aztán meglátjuk hogy ősztől hogy állunk. De valószínűleg megtartjuk

2015. jún. 16. 18:42
 22/23 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy? Mi újság Veletek azóta?
2015. aug. 7. 17:48
 23/23 A kérdező kommentje:

Szia! Jól alakulnak a dolgok. Férjem talált masik. Igaz még csak három hete dolgozik de úgy néz ki hogy elégedettek vele.

A baba pedig kislány lesz 😊

2015. aug. 8. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!