Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Hát, erre nem tudsz felkészülni. Bárkivel összehozhat a sors! Azért szerintem többnyire normálisak az emberek, ritka az ilyen bunkó hozzáállás...
Bár ha ilyen helyzet állna elő, én is tuti sírva fakadnék! Én sokaktól azt hallom, hogy ha hisztis, nyűgös a leendő anyuka, akkor vele is úgy bánnak. Ahogy te hozzáállsz, úgy állnak hozzád is. Hát vagy-vagy!
Boldog babvárást és könnyű szülést kívánok!
Szégyenlheti magát az ilyen orvos! Egy kiszolgáltatott kismamával így bánni! Én nem tervezem, hogy fogadok orvost, csak szülésznőt, de... Nem tudom, hogy lenne, lesz-e annyi erőm/lelki jelenlétem a szülés előtt, hogy ilyen esetben én meg kérjem a főorvost, vagy hogy bármi módon kiálljak magamért, de mi úgy tervezzük (most éppen úgy áll), hogy ott lesz a férjem a szülésnél, és akkor ő helyettem is "széttépi" az ilyen orvost :)
Minden szakirodalmiban azt olvastam, hogy ne egyedül menjen be a kismama szülni: ha a párod nem tud menni, akkor a szüleid, barátnő is jó, aki ki tud ilyenkor állni érted ha szükséges.
Ne aggódj! Mindig vannak rossz példák, de azért több jót lehet hallani :)
Boldog baba várást!
11. hetes kismami
Sajnos vannak nagyon bunkó orvosok akik nem adják meg a tiszteletet a betegnek. Ma én is egy ilyennel akadtam össze.
A nőgyógyász nekem panaszkodott meg velem kiabált mert neki sok a munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!