NikiDávid kérdése:
Baj ha nem szedek vitaminokat terhesség alatt?
Figyelt kérdés
10 hetes vagyok , kiváltottam a gravidát -magneB6 , lassan két hónapja csak ott àlnak egyszerűen nem megy le kihánYom! Nagyon sok gyümölcsőt eszek minden nap!2015. jún. 5. 19:50
21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Tény és való tanultam is meg regen 70%-80% voltak.vitaminok egyes zoldsegekbe most mar csak 15-10-5%ba!
Tegnap.voltam.vervetelen ma megjött az eredmeny, azt mondta a hazi.orvosom minden normlis ertek meg egyenlore etelel.betudom vinni ami.kell makk.egezsegesek vagyunk! Ja es szo szerint azt mondta még nem kell.szejek.semmit! Nem is irt ki semmit!
2015. jún. 9. 14:32
23/27 anonim válasza:
Kedves 51-es! Mutass már nekem egy olyan cikket, ami bizonyítja,hogy az adott rendellenesség azért jött létre, mert nem szedett anyuka kismama vitamint.
Speciel két olyan embert is ismerek, akinek sérült gyereke lett, mindkettő evett végig terhesvitamint.
24/27 anonim válasza:
Kedves utolsó! Nem tudom, hogy az ilyen esetekkel foglalkozik-e a sajtó. Olyan eseteket azonban tudok mondani rengeteget, ahol a nem "megfelelő táplálkozás" kapcsán végtaghiányos és / vagy nyitott gerinces gyermekek jöttek a világra. nem kell a témában nagyon messzire menni. Czeizel professzornak egy több részből álló előadása elérhető a legnépszerűbb videomegosztón, részletesen foglalkozik a témával ő is. Mivel a "megfelelő táplálkozás"ról már tudjuk (már aki), hogy vitaminbevitel nélkül nem mondható megfelelőnek, (a már említett vitamintartalom miatt) könnyedén összeáll az ok-okozati összefüggés.
25/27 anonim válasza:
Ezen túlmenően pedig fel nem foghatom, hogy miért csinál valaki egy kib...ott vitaminszedésből ekkora ügyet? Nem azt kéri senki, hogy vágja le a karját, de ha valaki ennyire sem hajlandó, hogy megnövelje a gyermeke esélyét arra, hogy egészségesen jöjjön a világra, arra inkább hadd ne mondjak jelzőt!
26/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert fáj neked ha vki nem szed gyogyszert de 50-50% csak most pont en vagyok akit megvtalaltal.de a többi több ezer anyukán is idegeskedj és keresd meg öket meseld.el.nekik.milyen agresziv politikad van .... vicces nevetek.mar regota csak.erősitesz bennem.minent 😀😀😀😀
2015. jún. 10. 08:35
27/27 anonim válasza:
Kérdező meg ne sértődj, de egyrészt rólad letettem már az első reakciód után, a véleménynyilvánítás azonban szabad. A legutolsó válaszomat pedig egy nekem címzett kérdés miatt írtam. Hogy te ezen nevetgélsz és dacból csakazértis álláspontra helyezkedsz, az meg csak a te színvonaladról állít ki egy gyalázatos bizonyítványt. Sajnálom a gyerekedet...de ez a te felelősséged lesz, nem az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!