Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez terhességet jelent ugye?

Ez terhességet jelent ugye?

Figyelt kérdés

Ma voltam nőgyógyászaton,mert már egy hete késik.Pozi tesztem is van.Nagyobb puhább uterus.

Grav.s ?

2015. jún. 5. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit mondott a doki?
2015. jún. 5. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Grav.s. (gravida septima, Gest. hét, gesztációs hét) - terhességi hét. Ha pl. egy leleten az áll, hogy Grav.s.:19, akkor a 19. terhességi hétről van szó.

Google a barátod :)

Ja és gratulálok!

2015. jún. 5. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Az orvost nem kérdezted? Hány éves vagy?
2015. jún. 5. 15:16
 4/6 Jubilee ***** válasza:
Grav s. lehet grav. susp, azaz terhesség gyanús is. Majd uh kimutatja, hogy tényleg terhesség-e. :)
2015. jún. 5. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak kézzel vizsgált? Ez azt jelenti, hogy terhesség gyanús. A puhább uterus is arra utal. De ugye kézzel csak ennyit lehet megállapítani majd az UH után tudja megállapítani a terhességet.
2015. jún. 6. 15:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak kézzel vizsgált,De mondta a terhességet.Persze nem is jött meg tesztem is pozi.Ja és 28 éves vagyok.Holnap megyek uh-ra.
2015. jún. 9. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!