Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nincs baj? 7 hetes...

Ugye nincs baj? 7 hetes vagyok, már voltam orvosnál, és megállapította a méhen belüli terhességet. Folyt.

Figyelt kérdés
Tegnap reggeltől viszont eléggé szúr a bal oldalam, főleg tüsszentésnél, illetve nagyobb levegővételnél érzem jobban.
2013. okt. 31. 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond, ne aggódj! A szervezeted folyamatosan változik, nő, szúr, majd viszketni is fog rendesen :) Ez mind természetes és normális.
2013. okt. 31. 08:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ. Már megijedtem, hogy valami nincs rendben. De ha fájnia kell, hát legyen.
2013. okt. 31. 08:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs baj! :)

Fog a hasad még ez alatt a 9 hónap alatt szúrni, fájni, húzódni, stb. :D

Gratulálok a babához! :)

2013. okt. 31. 08:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. okt. 31. 09:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nekem is szúrt, sajgott, nyilallt, görcsölt. Tüsszentésnél, alvásnál ha mozogtam. Természetes, nyúlnak a szalagok, egész nap dolgozik a méhed, növekszik, stb... Szedj nagy adagban magnéziumot, azért az segít.

Nekem főleg ilyen növekedési ugrásoknál, pár hetente jön elő a "kellemetlenebb fájdalom", de ez mind természetes.

Boldog babavárást:)

2013. okt. 31. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha NINCS VÉRZÉS, ERŐS GÖRCSÖLÉS nem szabad aggódni. (Néha biztos előfordul úgy baj, hogy nincs jele, de azért az nagyon ritka.)Ja, és képzeld, nekem akkor van (és az előző terhességnél is volt) olyan feszítő, furi érzés ott, ha nagyvécéznem kell majd menni. Bocsi, de ez van. Valahogy ott a belek nyomják a megnőtt méhet, vagy nem tom:-)

szóval ezer ilyen lesz majd.

Ja, meg tegnap este pl. le kellett feküdnöm, mert nagyon sajgott, ilyenkor dobj el mindent, pihi, és elmúlik egy-két óra alatt:-)

2013. okt. 31. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!