Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A védőnőt vagy a terhesgondozá...

A védőnőt vagy a terhesgondozást kell előbb felkeresni, ha az orvos megállapította a terhességet?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
A védőnőt. Ő kiállítja a kiskönyvedet, amit majd mindegyik terhesgondozásra magaddal kell vinned.
2012. júl. 30. 19:50
 2/6 gabszem ***** válasza:
Hát ez mindenhol máshogy van. Én pl. Zuglóban voltam bejelentve, és ott először a terhesgondozóba kell menni, ők megadják az illetékes védőnőt.
2012. júl. 30. 21:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :)
2012. júl. 30. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenhol más a gyakorlat. Nekem a védőnő a 12. heti első nagy uh vizsgálatig ki sem állította a kiskönyvet, ami azt jelenti, hogy addig már kétszer vagy háromszor voltam terhesgondozáson. (Bp, 17. ker)
2012. júl. 30. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van hogy ha az orvos megállapította akkor ő küldött el védőnőhöz hogy kiállítsa a kiskönyvet. Szerintem hívd fel az orvosodat, az a legegyszerűbb.
2012. júl. 31. 10:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. júl. 31. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!