Nyaki redő mérésen 2,3 mm-t mértek. Nem sok ez egy kicsit? Nem mondott az orvos semmit, de én aggódom picit.
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 14:28
1/7 anonim válasza:
3mm -ig normálisnak mondható.
Ne aggódj!:)
2/7 anonim válasza:
nekem 2.5öt mértek, azt mondta a doki hogy tökéletes
3/7 anonim válasza:
vhol 2,5ig mondják jónak, vhol 3ig. az is számít, hogy mennyi idős vagy. 13 hetesen nem baj, ha nagyobb. a kollégámnak mértek nagyot, de elment az istenhegyire és minden rendben van a babával
4/7 anonim válasza:
Ne aggódj, gondolod, hogy ha gond lenne a dokid nem mondott volna semmit?? Akkor kell aggódni, ha a doki azt mondja, hogy valami gáz van.!
5/7 anonim válasza:
Nővéremnek 2,1-et mértek, és teljesen egészséges a babóca! Már 1éves:)!
És tényleg nem mindegy h mennyi idős terhesen mérnek! Lehet h már betöltött 13hét és akkor meg pláne tökéletes!!!
6/7 anonim válasza:
Szerintem kicsit sok! Én is aggódnék, bár önmagában csak egy érték. Integrált teszt? Orrcsont? UH?
A terhességi hét előrehaladtával pedig CSÖKKEN, nem nő az érték.
7/7 anonim válasza:
A várandósság előrehaladtával NŐ az érték.
De a 2,3mm akárhogy is nézzük, jó eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!