Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megkérdezi az orvos, hogy...

Ha megkérdezi az orvos, hogy mikor volt az utolsó mensi, mit válaszoljak?

Figyelt kérdés
Már van egy gyermekem, akkor az utolsó napját válaszoltam. Most megint terhes vagyok, de nem tudom, hogy azt a napot mondjam e amikor a vérzés megjött, vagy amikor már elmúlt?

2012. júl. 24. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
vérzés elsö napját illetve a ciklushosszt kell elmondani
2012. júl. 24. 09:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első nap az, amikor a vérzésed elkezdődött, tehát mikor megjött. Ha az utolsó napját számolnátok, akkor majdhogynem egy héttel fiatalabb terhességet számolnának. A 12. heti UH-on úgyis pontosítják, de mindig a vérzés első napjától számítjuk a ciklust!
2012. júl. 24. 09:05
 3/3 anonim ***** válasza:

A menszi első napját kell mondani. Jó, ha tudod, hogy az azelőtti is mikor kezdődött, így nagyjából be lehet lőni a ciklust, ha csak nem számolod már évek óta. Én két havit is megmondtam neki, hogy mikor jött meg, és aszerint számolta ki a november 24-et, hogy vár szülni, de az uh szerint egy héttel nagyobb a babám, szóval már 17-e körül készültségben leszünk.

22 h km

2012. júl. 24. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!