Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért írhatott fel nekem az...

Miért írhatott fel nekem az orvos Utrogestan-t? Most kerestem rá és hát elég érdekesnek találtam. Nem mondott semmi vetélésre utaló dolgot a doki.

Figyelt kérdés

2012. júl. 18. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Barna, rózsaszínes folyás nem volt esetleg?
2012. júl. 18. 21:43
 2/6 A kérdező kommentje:
semmi nem volt. és azt mondta, hogy minden rendben van. ezt kell szednem. nem mondta, hogy mi ez csak hogy szedjem. aztán itthon néztem meg hogy mi ez.
2012. júl. 18. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
baj nem lesz belőle, ha szeded, ha terhes vagy, támogatja a terhességet
2012. júl. 18. 21:49
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor jó :) :)
2012. júl. 18. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az utrogestantól bajod nem lesz az biztos :) Sárgatest hormont tartalmaz,ezzel segíti a helyes beágyazódást,amíg a méhlepény át nem veszi ezt a feladatot.

Nekem azért írták fel,mert egyszer már volt egy spontán vetélésem,illetőleg a teherbeesésem előtt egy hónappal még kétoldali petefészek gyulladásom volt. A 12.hétig kellett feltennem napi 2x2 bogyót.

Ha nem is indokolt a szedése,ártani nem fog,segít,hogy a babód rendesen be tudja fészkelni magát a méhedbe :)

Nagyon boldog babavárást!

29hkm

2012. júl. 19. 07:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mostmár megnyugodtam :)
2012. júl. 19. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!